En dan… zit je lekker schoon gedoucht achter de computer. Moe maar voldaan!!!

Het gaat namelijk bijna gebeuren. 2 Jaar en 3 maanden geleden hebben we hier alles keurig en netjes  gemaakt. Het werd een huis dat helemaal naar onze zin was. Hard werken loont!

Spaanskamp_bijna_klaar_001  Spaanskamp_bijna_klaar_003 Spaanskamp_bijna_klaar_008

Het uitzet waar ik jaren voor gespaard had kon ik eindelijk gaan gebruiken.

Uitzet_002

Naar iets meer dan 2 jaar staat het weer ingepakt klaar.

Verhuizen_001

Opweg terug naar Baalderveld. Wel eens waar 2 straten verder op, maar toch. Lekker terug naar "mijn" wijkje. Ik heb er helemaal zin in. Als ik door de hoornblad rijd, voel ik mij er al helemaal thuis. En als ik dan bij nummer 91 naar binnen kijk, heb ik het gevoel als of er indringers lopen. We zijn dus echt klaar om er onze intrek in te doen.

Maar voordat dat kan gaan gebeuren, moet er nog veel gebeuren. Zeg maar gerust heel veel gebeuren!

We hebben namelijk een super leuk huis gekocht, op een leuk plekje, in een leuke straat. Er moet alleen wel het één en ander aan gebeuren. We zijn van plan om eigenlijk alles aan te pakken. De muren, plafonds, vloeren, kozijnen, deuren, badkamer en keuken en wat je nog meer kan bedenken, krijgen een opknapbeurt of worden vernieuwd. Mijn vader wordt de grote (kleine) uitvoerder. Hij heeft twee rechter handen en gaat ons adviseren.

Voordat we daar kunnen gaan wonen, zijn we wel een aantal weken verder. Mijn ouders kwamen met het voorstel om die tijd bij hun te komen wonen, zodat we geen dubbele maandlasten hebben. Dat aanbod hebben we maar niet afgeslagen en dus wonen wij vanaf vrijdag aan de Gele Lis. Ons eigen huis komt dan alweer een stukje dichter bij, letterlijk en figuurlijk.

Vrijdag paseert de akte en ontvangen wij de sleutel. Maandag leveren wij de sleutel van de Spaanskamp in. Een weekend om te verhuizen. Alles staat eigenlijk al klaar dus het is een kwestie van aanpakken.

Vrijdag komt eerst "een mannetje" de vloerbedekking op zolder leggen. Daarna zetten we onze hele inboedel op zolder en kan het "echte werk" beginnen. Ik kijk nu al uit naar maandag!

Nu ga ik nog even lekker voor de tv hangen. In ons lekkere huisje. Want hoe je het ook wendt of keert… het is/was echt een heerlijk plekje om te wonen. We nemen stapje voor stapje afscheid… gelukkig zitten we er nog lekker knus bij… ahum…

Verhuizen_003

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *