Te koop! Volledig complete duikuitrusting!.

Wanneer mijn vader een hobby had dan deed hij het goed. Hij beknibbelde nergens op en nam het uitgebreide pakket.

Toen hij begon met duiken werd dan ook vrij snel een duikuitrusting aangeschaft. In de loop der tijd kwamen er steeds meer dingen bij. En zo werd zijn uitrusting steeds completer.

Nu ligt die complete uitrustig al jaren op zolder. Al meerdere keren stonden we op het punt om het op marktplaats te zetten, maar steeds deden we het toch niet. Het lag immers niemand in de weg en het is zo ontzettend “papa”!

Nu we bezig zijn met het maken van ruimte en de uitrusting steeds meer waarde verliest moest het dan toch gebeuren. We zagen er wederom tegen op, we stelden het wederom weer uit. We besloten de taken te verdelen. Mijn moeder zou de foto’s maken en ik zou het op marktplaats zetten.

En zo bracht mijn moeder vanavond een fototoestel met foto’s. De rest was mijn taak. Ik begon mij in te lezen en informatie te verzamelen. Ik kon er echter geen zinnig woord over schrijven, ik heb er domweg geen verstand van. Ik weet alleen dat ik vinnen geen flippers mag noemen en daarmee houdt het helaas op.

Dus plaatste ik de foto’s zonder tekst. Alleen een kleine uitleg onder de noemer “wegens omstandigheden”. Vreselijk vind ik het… Vreselijk verdrietig omdat het zo confronterend is dat hij het niet meer aan kan. Vreselijk pijnlijk omdat het nooit dat gaat opbrengen wat het voor ons waard is.

Ik zoek naar het antwoord op de vraag wat hij er van zou vinden, maar ik weet het niet… En zal het helaas ook nooit weten. Nu maar hopen dat er snel een liefhebber komt met net zoveel passie als mijn vader…..

En anders moet ik toch echt zelf gaan duiken…. maar dan wil ik wel naar Bonaire!

Nieuwsgierig? Kijk op Marktplaats!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *