Het is donderdagmiddag. De kinderen liggen allebei te slapen in hun schone bed. Achter mij draait de droger zo hard als hij kan om ons beddengoed droog te krijgen. Ons dekbed en kussens hangen uit het raam. Lekker in de frisse buitenlucht.

Want fris is het! Daar kwam ik net op de fiets achter toen we fruit gingen halen bij de kraam op de markt. Ik heb mij even flink geërgerd aan een stel oude fossielen! Jemig, wat kunnen die slecht op hun beurt wachten zeg. Je zal toch denken dat ze inmiddels alle tijd hebben? Gelukkig had ik geen haast en heb netjes op mijn beurt gewacht. Nou, op mijn beurt, ik denk dat er minstens drie fossielen voor mij aan zijn gegaan die zeker na mij aan kwamen. De koopman en ik hebben maar een keer na elkaar geknikt, we begrepen elkaar precies. Jammer genoeg begrepen Liv en vooral Rev het iets minder. Voor hen dus maar een lekker krentenbolletje gehaald bij de Hema en voor mijzelf een meergranenbroodje.

En die zit ik nu lekker achter de computer te eten. Eigenlijk zou ik met andere dingen bezig moeten zijn. Ik zou zoveel kunnen doen, maar er komt weinig uit mijn handen. Zou het komen doordat ik mijn moeder toch wel een beetje mis en stiekem daardoor mijn draai niet zo goed kan vinden? Ik weet het niet precies. Ik weet wel dat ik nu aan het werk moet met mijn Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP). En dat is nou net niet mijn favoriete bezigheid. Als ik doe alsof ik maandag ziek ben kom ik er mooi onderuit… onee dat is alleen iets dat je doet in je puberteit…

Heb ik mij na die puberteit nog steeds niet voldoende ontwikkelt dan?

 

Je houdt misschien ook van...

12 Reacties

 1. Ik haal ze wel eens op een rommelmarkt, hele stapel voor een eurootje!!

  Weet niet wanneer er in Hberg en omstreken weer een rommelmarkt is??

 2. Dag Nicolle,

  volgens mij heb ik thuis (ouders) nog een hele doos met duckies staan. Zal van het weekend eens kijken en als ze er staan mag je ze hebben :).

  maar alvast een fijne vakantie, ik heb nu al 3 dagen vakantie. Nog 6 weken en 2 dagen te gaan

 3. Zaterdag is er een boekenmarkt, weet alleen niet of ze er ook strips hebbe

 4. heee nicolle

  mama vroeg me laatst wat ik met al mijn oude donald ducks wou doen maar ik wist niks maar ik wil ze wel aan jou geven als je dat wilt.

  xxx britt

 5. Wat lief Britt, heel graag!

 6. hey nicolle

  ik heb ook nog wel donald duckies!
  ik zal ze binnenkort wel even langs brengen okxe9

  groetjes

 7. SSuper Ilona, alvast bedankt!

 8. Ik zou als persoonlijk leerdoel stellen:
  meer tijd/energie steken in mijn POP (of zoiets dergelijks) haha

 9. Lijkt mij een hele goede. Ik denk dat ik het ook echt ga doen! Daar ziet onze directeur de humor wel van in!

 10. haha, ik moet lachen om de reactie van ellen:) Succes ermee!

 11. Je had wel een lekker productief ochtendje trouwens! Mooi logje (spacewagen) over je moeder trouwens! Wel een bijzondere band heb je met je moeder hoor … Ik zie mijn moeder denk ik 1x in de maand en we hebben denk ik zo'n 2x per week telefonisch contact. Onze band is ook heel hecht en goed hoor, maar jullie levens zijn denk ik meer met elkaar verweven en dat is mooi!

 12. 🙂 POP een jaarlijks terugkerende ritueel. Tegenwoordig al online in te vullen 😛
  succes ermee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.