Terwijl de sneeuw hier in het oosten van het land met bakken uit de hemel blijft vallen is hier de rust weer aardig terug gekeerd.

Wat heerlijk dat ik lekker vrij ben en Tim geen baan van 8 tot 17 heeft. Zo konden we vanmorgen samen op een  slakkengangetje richting Coevorden om daar Tim (eigenlijk Gijs)  zijn snowboard te halen die een mooi nieuw waxje heeft gekregen. Al daar zocht ik een paar mooie en zelfs aparte want daar houd ik van snowboots uit voor een betaalbare prijs.

Nu is Tim op het zelfde slakkengangetje (altans… dat heeft hij mij beloofd) richt Almelo gereden om daar even 3 uurtjes te vergaderen. De kinderen liggen beiden op één oor. En beiden hebben gelukkig geen last meer van die oren. De kuur van Rev werkt dus goed, hij wordt er wel wat hyper van. Een groot contrast met 2 dagen geleden, pfieuw!

Gisteren bij de KNO arts deed hij ook al zo hyper. Gelukkig kon de dokter er wel om lachen. Het lachen ging Rev wel over toen de dokter even in zijn oren wilde kijken. Gelukkig duurde het niet lang er werd de conclusie snel getrokken. Om in ieder geval niet weer net zo'n "zieke" winter tegemoet te gaan als vorig jaar moet er iets gebeuren. De keuze zijn buisjes geworden. En zo krijgen wij binnenkort een oproep en wordt Rev waarschijnlijk in Januari al geholpen in het ziekenhuis waar hij nog geen half jaar geleden zijn neusamandelen achter liet. Zou dit meer effect hebben? We hopen het!

Slaap update… Omdat het slapen van Rev nog altijd een probleem en wij er behoorlijk moe of zat van zijn komt er 27 december iemand bij ons om over het probleem te praten. Wij kunnen niet alleen afwachten want het breekt ons behoorlijk op. En zo ligt er sinds kort een groot matras op zijn kamer. Gisterenavond werd Rev rond half 11 wakker. Ik ben toen met hem op het matras gaan liggen en samen met hem in slaap gevallen. Rond twaalf uur werd ik wakker en ben ik naar mijn eigen bed geslopen. Toen ik om tien over half zeven wakker werd van een roepende en trotse Rev was ik heerlijk uitgerust! En net zo trots natuurlijk! Zou hij dan toch nu al in een groot bed moeten???

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *