Algemeen

Op de camping… tot je kniexebn in de drek… op de camping!

Het leek even heel erg goed te gaan met het weer in Nederland. En dan opeens hebben we toch weer regen, regen en nog eens regen.

De tempratuur is helemaal niet zo gek voor de tijd van het jaar. Ik vind een graadje of 20 prima. De korte broek kan aan en je kan nog uitstekend wat ondernemen zonder jezelf volledig in het zweet te werken. Prima ook voor op de camping. Het lijkt mij vreselijk om 's morgens de caravan uit te zweten. Ik moet er niet aan denken dat het te warm is om ook maar iets te ondernemen.

Maar… de keerzijde lijkt nu wel heel dichtbij. Zaterdag gaan we namelijk al op vakantie. We blijven dit jaar in Nederland omdat dit onze eerste keer kamperen wordt. Ik moet er dan ook niet aandenken om de caravan uit te zweten, maar ik moet er ook zeker niet aan denken om de hele dag in de caravan te MOETEN zitten omdat het weer niets anders toelaat. Dat het water je in de voortent al tegemoet komt en dat je tot je kniexebn door drek naar het toiletgebouw moet lopen.

Als het echt zo erg zal zijn zullen we er alsnog het beste van maken. Dan gaan we gewoon op stap, kopen een paar mooie laarzen en spelen in plaats van in het zonnetje op het strand, in de plassen in de regen.

Ik blijf echter de hoop houden op een mooie zonnige vakantie. Het plekje in Petten hebben we al eens bekeken en daar zal het in ieder geval niet aan liggen. Een mooi plekje (daar waar de caravan op de foto ook staat), een piratenboot voor de deur, erg netjes sanitair gelijk aan ons veldje, wc's en douchjes op kinderhoogte en het strand op amper 100 meter afstand. Kom op Nicolle, heb vertrouwen…

Het komt wel goed schatje!

2011-05-08 dagje petten en moederdag2

Ondertussen is het met mijn kleine schatje niet helemaal goed. Liv ligt met koorts op de bank. We zijn gisteren al uit voorzorg weer bij de huisarts geweest. Ze blijft steeds een paar dagen koorts houden, is weer een paar dagen koortsvrij en dan begint het weer. 'Snachts hoest ze zo hard dat ik het gevoel heb dat we een zeehond in huis hebben genomen. Gelukkig was de huisarts het met mij eens dat we nu wel weer heel lang "aankijken" en verwees ons door naar de KNO-arts. Liv haar oren waren namelijk ook nu weer ontstoken.

En zo zijn Liv en Rev vandaag allebei niet naar het kinderdagverblijf gegaan. Ik had toch geen plannen en wilde Rev niet kwellen met het "alleen" heen moeten.

We zijn dus maar rustig opgestart. Ik las mijn boek uit (de derde al), Liv en Rev speelden, Oma bakte pannenkoeken, we werden gebeld met de vraag hoelaat de heer Slot ongeveer thuis zou zijn, grrr! en ik zocht op internet naar leuke uitstapjes in de buurt van Petten.

Download Vakantie petten

2011-08-09 Sesamstraatparade 
En zo loopt deze middag weer op zijn einde en denk ik… Morgen is er weer een dag!

Je houdt misschien ook van...

8 Reacties

 1. Kijk dat zijn nu berichten waar je iets aan hebt.
  Bedankt voor het nog voller maken van mijn geheugen. Dit is namelijk weer zo'n weetje dat ik niet kan verwijderen uit mijn harde schijf.
  Kus

 2. Hahahaha! Nou, xedk ga dat niet onthouden. Ik merk het wel als ik met de kindjes bij het treintje sta en… die is er dan niet;-) Was leuk je te spreken! Groetjes, Miek

 3. sprookjeswonderland schijnt erg leuk te zijn! (ben er zelf niet geweest, maar van horen zeggen)

 4. Hoe maak je toch altijd die leuke colleges?? Ik moet nog altijd een verhuisbericht de deur uit doen en heb al helemaal in mijn hoofd hoe, maar weet niet hoe ik hem moet maken:s

  Hoop inderdaad ook dat het weer nu eindelijk eens een poosje mooi blijft, ben in het voorjaar al op vakantie geweest en hoopte op een mooie zomer in eigen land, maar tot nu toe valt het een beetje tegen!
  Veel plezier met de voorbereidingen.

 5. He helaas hier kan je de spelfouten niet zo makkelijk uit het bericht halen als op hyves. Maar ik bedoelde collages

 6. Het ziet er fantastisch uit waar jullie naar toe gaan, we hopen dat jullie een fijne tijd hebben met hopelijk een beetje zonneschijn.
  beterschap voor liv xx

  ps: ik heb de computer geen seconde gemist maar vind het heerlijk je blog weer te lezen.

 7. Hihi, dat komt zeker goed, en al helemaal als ik de foto's zo zie! Wij zijn naar T.erschelling geweest, en op de regendagen zijn we er op uit getrokken en hebben weinig in de tent gezeten, gezwommen, binnenspeeltuinen, winkelen, museum, en buitenshuis eten. Heel veel plezier op vakantie, en ik duim voor mooi weer!

 8. hey vakantiegangers

  heel veel plezier en succes toegewenst tijdens jullie vakantie op de camping. ziet er in ieder geval leuk uit. wij zijn vandaag weer thuis gekomen en gaan nu lekker ons eien bedje in.

  x de huttentjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.