Hoi hoi, daar ben ik even.

Even, want er is veel te doen hier in huis! Daarbij is het ook nog bijna kerst op school, komt de inpectie ons nog bezoeken en gaan we over anderhalve week op vakantie. Dat alles even een paar dagen is blijven liggen heeft een andere reden.

Rev is weer flink ziek geweest. Zondag begon het al en maandagavond om 20uur zaten we weer met hem bij de huisartsenpost. Hij had 40.6 koorts en was weer erg kortademig. Ook wilde hij weer echt niet liggen, niet in bed, maar ook niet tijdens het verschonen.

Mijn vermoeden werd door de (gelukkig onze eigen) huisarts bevestigd. Rev had weer flinke oorontsteking. De tweede alweer in een maand tijd. Ook waren deze keer net als een paar weken geleden zijn longen niet schoon. Dat is nieuw voor ons. Vorig jaar winter waren het "alleen" de oren. Rev kreeg weer een kuur voorgeschreven en dit keer een hele zware. De arts beloofde beterschap, maar niet voor de toen nog komende nacht en dag.

En zo heeft Rev inmiddels al twee nachten bij mij "geslapen". Dit is nog NOOIT eerder gebeurd en helemaal tegen mijn principes in, maar mijn reserve potje is inmiddels ook leeg. Gelukkig ving mijn moeder gisteren alle klappen op en heeft bijna de hele dag met Rev opschoot gezeten. Een oma van goud, want wat heeft ze veel geduld met hem!

Gelukkig hoef ik vandaag wat minder geduld te hebben, want Rev is aan de beterende hand. Hij heeft alleen nog een klein beetje verhoging en liggen is nog steeds niet zijn favoriete houding.

Liv is dus in haar uppie (nouja helemaal alleen zal ze wel niet zijn) op de speeldoos. Op deze manier kan Rev nog even goed aansterken en hoeft hij niet te "vechten" voor zijn plekje. Vanmiddag gaan we naar de KNO-arts op controle. Toevallig stond deze afspraak al, maar hij komt nu wel heel mooi uit. Ik ben benieuwd of ze ons, maar vooral Rev, een betere winter dan vorig jaar kunnen bezorgen!

Ps. Het is inmiddels 8 december. Nog 10 dagen en dan is het precies 2 jaar geleden dat ik papa voor het laatst gesproken heb…. stiekem zit er dus nog veel meer in mijn hoofd!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *