Hoi hoi, daar ben ik even.

Even, want er is veel te doen hier in huis! Daarbij is het ook nog bijna kerst op school, komt de inpectie ons nog bezoeken en gaan we over anderhalve week op vakantie. Dat alles even een paar dagen is blijven liggen heeft een andere reden.

Rev is weer flink ziek geweest. Zondag begon het al en maandagavond om 20uur zaten we weer met hem bij de huisartsenpost. Hij had 40.6 koorts en was weer erg kortademig. Ook wilde hij weer echt niet liggen, niet in bed, maar ook niet tijdens het verschonen.

Mijn vermoeden werd door de (gelukkig onze eigen) huisarts bevestigd. Rev had weer flinke oorontsteking. De tweede alweer in een maand tijd. Ook waren deze keer net als een paar weken geleden zijn longen niet schoon. Dat is nieuw voor ons. Vorig jaar winter waren het "alleen" de oren. Rev kreeg weer een kuur voorgeschreven en dit keer een hele zware. De arts beloofde beterschap, maar niet voor de toen nog komende nacht en dag.

En zo heeft Rev inmiddels al twee nachten bij mij "geslapen". Dit is nog NOOIT eerder gebeurd en helemaal tegen mijn principes in, maar mijn reserve potje is inmiddels ook leeg. Gelukkig ving mijn moeder gisteren alle klappen op en heeft bijna de hele dag met Rev opschoot gezeten. Een oma van goud, want wat heeft ze veel geduld met hem!

Gelukkig hoef ik vandaag wat minder geduld te hebben, want Rev is aan de beterende hand. Hij heeft alleen nog een klein beetje verhoging en liggen is nog steeds niet zijn favoriete houding.

Liv is dus in haar uppie (nouja helemaal alleen zal ze wel niet zijn) op de speeldoos. Op deze manier kan Rev nog even goed aansterken en hoeft hij niet te "vechten" voor zijn plekje. Vanmiddag gaan we naar de KNO-arts op controle. Toevallig stond deze afspraak al, maar hij komt nu wel heel mooi uit. Ik ben benieuwd of ze ons, maar vooral Rev, een betere winter dan vorig jaar kunnen bezorgen!

Ps. Het is inmiddels 8 december. Nog 10 dagen en dan is het precies 2 jaar geleden dat ik papa voor het laatst gesproken heb…. stiekem zit er dus nog veel meer in mijn hoofd!

Je houdt misschien ook van...

9 Reacties

 1. Handig zo'n zusje 😉

 2. Ja Nicolle we kunnen niet alles maar heel knap dat Aisha dat kan jij hebt weer hobbys waar Aisha misschien niet warm voor loopt
  en zo vullen jullie elkaar mooi aan
  Geweldig die vlaggetjes prachtig en wat zal Rev lekker slapen onder dat mooie dekbed overtrek ik ben benieuwd hoe de baret bij Liv staat spannend hoor

  liefs en dikke knuffel voor jullie allemaal

 3. Super mooi die vlaggetjes (dekbed ook hoor ;))

  Doet Aisha al aan opdrachten??
  Hahahahaha! Heb ook wel belang voor zulke mooie vlaggetjes voor in de klas 😉

  Groetjes Miriam V

 4. Tim je wettige huisgenoot

  Dan ben je mooi genaaid, als je niet kunt naaien!

 5. Hi hi grappig … Ik heb ook een zus (en moeder) die ontzettend handig met naald en draad is. Helaas heb ik het ook jong geleerd maar niet oud gedaan (ben ook niet zo handig). Ik begin het echter nu heel langzaamaan toch op te pakken… en dat is wel heel leuk. Fijn dat je zus zich helemaal op jouw kids kan uitleven!

 6. Arme Rev… Fijn hoor, oma's van goud! Sterkte met alle drukte en ook met je drukke hoofd… Pff.

 7. Wat sneu voor Wevvie! Hopelijk knapt het snel en voor heeeeeel lang op. Beterschap!

 8. en, hoe is het gegaan vanmiddag met rev bij de kno arts? buisjes misschien?
  hopelijk knapt jullie mannetje snel op!

 9. Hoop dat Rev snel opknapt! Ik ben benieuwd wat de KNO arts zei…. Veel sterkte de komende maand. Erg fijn dat jullie op vakantie gaan! Een virtuele knuffel voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.