Ons zonnetje…

Hier in Portugal hebben we er twee. De gewone zon en Liv! Ze straalt hier namelijk behoorlijk.

Gisteren was het alleen even anders en dat maakte ons (het vrouwelijke geslacht) behoorlijk ongerust. Ze was even helemaal uit haar doen. Ze viel ook steeds in slaap en was erg jengelig. We waren bang dat ze te weinig vocht binnen had gekregen maar ze wilde ook niet goed eten en drinken. Achteraf hebben we gewoon te veel gedaan die dag. Naar een uitkijkplek waar het hard waaide, ergens anders even gegeten, toen terug naar het appartement, daar slapen en toen nog even van het late middagzonnetje genieten op het strand. Nou dat zonnetje was er maar het genieten niet. Liv vond het alles behalve leuk. De zee was erg ruig en klonk hard, dat maakte haar bang. We zijn dus snel weer terug gegaan maar liv kon haar goede humeur niet terug vinden, hebben we vast ergens onderweg verloren….

Nu hebben we besloten dat we elke dag 1 ding gaan ondernemen. Of naar een stadje, of marktje, of andere bezienswaardigheid, maar geen getrek meer voor Liv!!!!

Vandaag naar een stadje in de buurt geweest. Leuke plaats met leuke winkels! Liv heeft een nieuw vest voor de winter van united colours of benneton, ik kan niet wachten tot het winter is en ze hem aan kan!

Zoals de titel zegt is Liv hier ons zonnetje! Ze staat al minstens 100 keer stralend op de foto! In haar mooie nieuwe kleertjes, met een bruin tintje en een lachend bekkie kun je ook niet anders dan foto’s maken! Oordeel zelf maar….

2e_fotos_vakantie_nicolle_017 2e_fotos_vakantie_nicolle_052 2e_fotos_vakantie_nicolle_056 2e_fotos_vakantie_nicolle_066 Fotos_portugal_aisha_2e_deel_025

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *