Gisteren was een belangrijke dag voor ons korfbalcluppie. We konden kampioen worden in de derde klasse, waardoor er volgend zaalseizoen weer in de tweede klasse gespeeld kan worden. De klasse waar "we" naar mijn idee op dit moment thuis horen.

Met twee bussen vol supporters vertrokken we richting Hoogeveen waar de wedstrijd op neutraal terrein gespeeld ging worden. De supporters gingen niet voor niets mee, want de wedstrijd werd gewonnen zoals een kampioenschapswedstrijd gewonnen moet worden; de wedstrijd begon gelijk op, met rust stonden "we" achter om na de rust snel in te lopen en de wedstrijd met 5 punten verschil te winnen.

2011-03-20 kampioen juventa 
Ik ben trots op het team en op een paar spelers in het bijzonder…!! Gefeliciteerd Juve 1 en bedankt voor de mooie dag! Ook namens mijn twee tijgers…

2011-03-20 kampioen juventa1 

Je houdt misschien ook van...

7 Reacties

 1. Ik bedacht me laatst toen ik van het station naar huis glibberde, dat het voor postbodes ook behoorlijk bikkelen is. Het ene stoepje wel geveegd en het andere weer niet. Ik verbaasde me laatst bij de huisarts dat daar alleen de stoep voor de toegang geveegd was, maar de stoep langs de weg niet. Zo raar, vind ik dat, zoiets moet toch gewoon geveegd worden?!

 2. bij ons op school komen alle kinderen met busjes, de school staat midden in een wijk en ook hier word niet gestrooid, echt super link!

 3. Sodemieter, wat glad!

 4. leuke foto's.

 5. hoi hoi

  het was gister een super gave dag. heb van elke minuut genoten. leuk dat jullie erbij waren. en die twee tiegertjes hebben zich volgens mij ook prima vermaakt. hoe is het met rev zijn shirt??

  groetjes een kampioentje

 6. Rev is uiteindelijk met een schaar uit zijn shirt gered!

 7. Met een schaar ???? Dan heeft Nicolle nog iets op te biechten vrees ik…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.