Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld? Tuurlijk weet ik dat in het één na laatste weekend van oktober de tijd wordt verzet. Maar kon niemand mij dan vertellen dat dit het één na laatste weekend is???

Mijn kinderen hebben namelijk een extreem goede biologische klok. Zo goed dat ze eigenlijk elke dag op precies hetzelfde tijdstip wakker zijn. Rev eerst tegen kwart over 6, na een speentje slaapt hij nog tot ongeveer kwart voor 8. Liv is altijd rond half 8 wakker. Heerlijke tijden om op te staan voor een moeder van 2 kleine kinderen.

Maar wat als ze zomaar de tijd gaan verzetten? Dan zijn ze zomaar een uur eerder wakker. En dan wordt die acceptabele half 8 opeens half 7… en niet even één ochtendje, maar het duurt weken voordat hun biologische klok weer op orde is.

Op dit moment ben ik dus aan het proberen mijn twee (iets wat geprikkelde) kinderen zo lang mogelijk wakker te  houden om de schade zo beperkt mogelijk te houden. Ik hoop dat ik morgen kan schrijven dat het mij mee is gevallen… Wordt vervolgt!

Te moe om te schrijven… Dat zegt genoeg…

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *