We hebben actieve weken achter de rug. Weer naar school, sneeuw, ijs en Valentijnsdag.

Dit soort veranderingen zorgen bij Rev voor veel plezier, maar hij raakt er ook altijd een beetje het overzicht van kwijt. En dat zorgt regelmatig voor bijzondere acties. Soms mopper ik dan op hem, soms lachen we er om en regelmatig verbaast hij ons. 

Zo zei hij net na zijn online turntraining dat hij vandaag maar eens lekker op tijd naar bed zou gaan. Hij was echt moe. Maar eerst douchen natuurlijk… en vanuit de douche roept hij mij…. “ojee…. dit is niet goed” hoor ik hem zeggen. En daar staat hij in zijn boxershort onder de douche… “sorry, zo zie je maar dat ik echt moe ben mam”.

Vorige week was hij misschien iets minder moe. Hij stond namelijk midden in de nacht aan mijn bed. “Mam, mam…. er is iets gebeurd”. Uiteraard was ik meteen klaarwakker. Wat kan er om half 2 ’s nachts gebeurd zijn? Hij meldde dat hij al een uur YouTube filmpjes had gekeken in de woonkamer. Huh? Hoezo? Nou hij dacht dat het 5 over 6 ’s ochtends was, maar had de wijzers even door elkaar gehaald. Na een uur vond hij het toch verdacht stil in huis en het was ook maar raar dat ik nog niet beneden was. En toen zag hij op de klok dat het half 2 was…. Dat moest hij natuurlijk even aan mij komen vertellen. Ik heb hem maar weer naar bed gebracht, daar duurde het uiteraard even voordat hij weer sliep want hij was echt niet meer moe.

We hebben er de volgende dag uiteraard om gelachen. Hopelijk is hij nu echt moe en slaapt hij vannacht lekker door. Die gebroken nachten zijn we niet meer gewend.

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *