Het laatste cadeautje is uitgepakt! Het zit er weer op, de toetsweek.

Zoals iedere toetsweek had ik ook nu weer een toetsweekpakketje gemaakt. Voor iedere dag van de toetsweek een cadeautje. Niet perse als beloning voor het harde werken, want dan zou ik iedere dag wel cadeautjes aan ons hele gezin kunnen uitdelen. Het is vooral om steeds weer ergens naar uit te kijken in zo’n pittige week.

Eigenlijk moeten we zelfs pittige weken zeggen. Want ook nu begon het leren al in de vakantie. En als Liv begint met leren, begin ik met nadenken over het pakketje.

Er zaten in mijn hoofd nog meerdere opties. Die kan ik niet allemaal met jullie delen, want ze blijven bij de mogelijkheden voor de volgende keren staan. De “My Jewellery kalender” staat al lang op Liv haar verlanglijstje. Een kalender waar je 10 dagen voor de kerst gaat aftellen met sieraden/producten van My Jewellery. Dat konden natuurlijk ook best cadeautjes voor de toetsweek worden. Helaas kon ik deze kalender nergens meer bestellen.

Daarom ging ik zelf op pad. Opzoek naar 6 cadeautjes voor in het My Jewellery pakketje, voor iedere toetsdag een cadeautje. Ik ging de stad in en zocht uiteraard naar kleinigheidjes en koopjes. Dat begrepen de dames bij beide winkels. Bij Travelbags kocht ik een kettinkje, armbandje en oorbellen. Bij Cosmé vond ik nog een setje oorbellen, een leuk ringetje en een Bangle. Beide dames pakten met veel aandacht de cadeautjes 1 voor 1 in. Zo ontzettend lief hoe ze mij hielpen om leuke betaalbare sieraden te vinden en er ook nog een leuk pakketje van te maken. Thuis deed ik de cadeautjes in een mandje.

Op de ochtend dat de toetsweek begon zette ik het mandje met cadeautjes op tafel. Liv begon meteen te glunderen. De stickers op de cadeautjes vertelden al een beetje wat de cadeautjes zouden kunnen zijn. Bij thuiskomst werd het eerste cadeautje zorgvuldig uitgekozen. En zo werd het mandje iedere dag leger. Een goed teken, want dit betekende dat het einde van de toetsweek inzicht was.

En nu is het mandje leeg! De toetsweek zit er weer op. Dames van Travelbags en Cosmé, bedankt voor het mede mogelijk maken van het veraangenamen van de toetsweek!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *