Vele handen maken licht werk!

Daarom wil ik graag Rudy, Sander, Albert, Jari, Robbin, Nick, Hans, Hans, Hans, Bas, Tom, Gea, Maria, Jeannette en Evalien enorm bedanken! En uiteraard ook mijn zus en moeder! Een leeg huis en een volledig ingerichte en schoongemaakte bovenwoning geven mij na weken stressen rust!

De kinderen hebben heerlijk geslapen op hun nieuwe kamers! Wij zijn heerlijk uitgerust in onze oude/nieuwe slaapkamer. De tijdelijke “woon”kamer is inmiddels in gebruik en ook het provisorisch ingerichte “keukentje” doet zijn dienst.

Mijn thuis is nu ons huis en dat voelt goed! Wat ook erg fijn is, is dat er straks alleen nog maar meer ruimte bij komt. Wanneer het juiste bouwbedrijf gevonden is zullen we starten met de bouw van onze echte keuken en woonkamer. Het kamertje dat daar nu dienst voor doet is straks dus extra en zal als logeer/speelkamer gaan fungeren. Het is nu dus een beetje passen en meten, maar dat zal straks zeker het geval niet meer zijn. Het is nu al zo mooi en het wordt straks alleen nog maar mooier!

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje!

Op de overloop vind je 3 deuren naast elkaar.

Links af:

 

 

Recht door:

 

De deur rechts:

En de trap naar zolder brengt je hier (sorry, het bed is nog bewoond):

 

Dat zeg ik… HOME SWEET HOME!

Je houdt misschien ook van...

10 Reacties

 1. Mooi hoor….En t wordt vast nog mooier:) XXX uit Almelooooo

  1. Nog veel mooier!

 2. Wauw het ziet er nu al geweldig uit!!

  1. Wij zijn zelf ook geweldig tevreden!

 3. Heel mooi hoor Nicolle , het lijkt wel een beetje op de salonwagen waar je vader en moeder in woonden vroeger heel knus .
  We wensen jullie met zn allen heel veel gelukkige mooie gezonde en plezierige jaren toe in jullie oude nieuwe huis

  liefs Tinus en Joke

  1. Knus is helemaal het goede woord. Ik geniet er enorm van!

 4. Goh, achter die schuine windjes hebben wij nog met onze poppen gespeeld šŸ™‚ nu woon je er met je gezin! Bijzonder hoor.
  Veel plezier!

  Liefs Geertje

  1. Inderdaad Geertje… Met de poppen en jouw playmobil! Daar had ik niets van helaas, maar dat maak ik met mijn kinderen nu helemaal goed!

 5. Het inderdaad mooi en het gaat nog veel mooier worden.

  Liefs Evalien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.