Vele handen maken licht werk!

Daarom wil ik graag Rudy, Sander, Albert, Jari, Robbin, Nick, Hans, Hans, Hans, Bas, Tom, Gea, Maria, Jeannette en Evalien enorm bedanken! En uiteraard ook mijn zus en moeder! Een leeg huis en een volledig ingerichte en schoongemaakte bovenwoning geven mij na weken stressen rust!

De kinderen hebben heerlijk geslapen op hun nieuwe kamers! Wij zijn heerlijk uitgerust in onze oude/nieuwe slaapkamer. De tijdelijke “woon”kamer is inmiddels in gebruik en ook het provisorisch ingerichte “keukentje” doet zijn dienst.

Mijn thuis is nu ons huis en dat voelt goed! Wat ook erg fijn is, is dat er straks alleen nog maar meer ruimte bij komt. Wanneer het juiste bouwbedrijf gevonden is zullen we starten met de bouw van onze echte keuken en woonkamer. Het kamertje dat daar nu dienst voor doet is straks dus extra en zal als logeer/speelkamer gaan fungeren. Het is nu dus een beetje passen en meten, maar dat zal straks zeker het geval niet meer zijn. Het is nu al zo mooi en het wordt straks alleen nog maar mooier!

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje!

Op de overloop vind je 3 deuren naast elkaar.

Links af:

 

 

Recht door:

 

De deur rechts:

En de trap naar zolder brengt je hier (sorry, het bed is nog bewoond):

 

Dat zeg ik… HOME SWEET HOME!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *