Soms zijn moeders  een beetje gestresst!

Ik ben namelijk moeder, huisvrouw, partner en ook nog juf.

En al deze functies wil ik goed uitvoeren. Nu lukt dat meestal wel, maar soms slaat de stress toe. Deze week was dat ook het geval. Dit keer juffenstress.

We hebben namelijk volgende week met de groepen 4 de groepsvoorstelling. We hadden al een paar keer geoefend, maarja het moet natuurlijk wel “perfect” (iig zo goed mogelijk) zijn. Gisteren zouden ze weer gaan oefenen, maar om nu alle kinderen er de hele tijd bij te laten zitten…. Dat wordt chaos. En wie oefent er dan met de twee groepjes die een dansje doen? Je raadt het al… Ik ben naar school gegaan op te helpen!

Ik heb dat voorgesteld onder 1 voorwaarde; Liv gaat mee! Oppas regelen voor de donderdag is namelijk een probleem. Natuurlijk waren ze al lang blij dat ik kwam dus daar gingen we.

Ik oefenen met de fanfare en soldaten en Liv… Die kwam geen aandacht te kort…..

Voor_weblog_003      Voor_weblog_004

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *