Het is vandaag Vaderdag. Dat betekent cadeautjes voor Tim. Naast een worstsnijder, worst en een borrel kreeg hij ook een pak melk. Melk inderdaad en dat is niet omdat hij van melk houdt. Achter een pak melk halen zit tegenwoordig een heel ander verhaal.

Het is uiteraard weer een puberweetje. Eentje die niet te missen is voor kinderen die Tiktok gebruiken.

Vroeger was er de uitdrukking dat een vader even een pakje sigaretten ging halen, om vervolgens nooit meer terug te komen.

De vaders waar de filmpjes tegenwoordig over gaan, zijn vaders die hun gezin ook plotseling hebben verlaten. Ze zeggen nu echter dat ze even een pak melk gaan halen en komen vervolgens ook nooit meer terug. De jongeren maken een filmpje met een pak melk in hun handen en geven aan dat hun vader nog steeds melk aan het halen is. Wel gezonder dan sigaretten, maar aan het eind van het liedje is de uitkomst nog steeds hetzelfde.

Eigenlijk een hele verdrietige situatie natuurlijk, maar door de filmpjes op tiktok worden ze in een grappig daglicht gezet.

Liv dacht vandaag de situatie gewoon alvast de baas te zijn. Als zij nou de melk gaat halen, hoeft Tim dat niet te doen! En dus kreeg Tim voor Vaderdag ook een pak halfvolle melk. Grapt hij nadat de eerste lol (woord van het het “kutwoorden”lijstje) geweest is. “Hebben we nog wel volle melk in huis?”

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *