Om kwart voor 6 ging de wekker. Mama kon natuurlijk niet zonder uitgezwaaid te worden vertrekken. Zo dachten Rudy en Birgit er ook over en zo stonden we rond half 7 met z'n zevenen te zwaaien.

Mama heeft een reis van 1800 kilometer voor de boeg. Vandaag zal de eerste 850 kilometer gereden worden. Reken zelf maar uit hoeveel ze dan morgen nog moeten rijden.

10 dagen moeten wij ons alleen redden. Dat gaat natuurlijk best lukken… maar…. nou ja je begrijpt het vast!

Dag Mam, veel plezier in Hongarije! Wij zijn nu al trots op je!

Mamahongarije 001 

Mamahongarije 008 
Mamahongarije 005 
Mamahongarije 009 

Je houdt misschien ook van...

6 Reacties

 1. Oh, het xeds wat zeg! Prioriteiten mensen! Ik vind het onbegrijpelijk… Sneu voor de kindjes.

 2. aahh wat sneu voor die kinderen!!!
  Zo'n belangerijke stap in hun leven en dan blijven de stoeltjes leeg…

 3. Waarom niet op school de wedstrijd bekijken? en dan eerder beginnen met de musical en het er zo omheen breien. Ik kijk hier namelijk niet echt van op hoor. Wij hebben het ook wel eens aan de hand gehad en toen hebben we samen op school de wedstrijd gekeken. En je hebt wel gelijk hoor wat betreft prioriteiten stellen, ik keur het dus niet goed…(maar je kan het wel verwachten natuurlijk ;-))

 4. We hadden het kunnen verzetten naar een andere avond, maar er waren ouders die juist deze avond vrij hadden geregeld vanuit hun werk.

  We houden de musical ook altijd in een theater en dat is voor de kinderen heel bijzonder, maar niet makkelijk te wijzigen.

  Al met al is de keuze gemaakt het niet te verzetten!

  Ik had ook graag voetbal gekeken, maar ook ik heb mijn verplichtingen en heb er niet aan gedacht om thuis te blijven!

 5. Bij ons hebben ze het wel verzet maar wij zitten ook niet vast aan een theater. Bovendien was ik alsnog gegaan, ik vind mijn kind wel belangrijk om dit mee te maken. Zo zie je maar dat niet iedereen gelijk is en denkt. En gelukkig maar. Toch?

 6. wat leuk dat jullie gingen uitzwaaien (vroeg!). dat wordt wel even pittig- ik mis mijn ouders ook heel erg hoor, als ze op vakantie zijn. Maar mijn moeder heeft vorig jaar leren sms-en (en hoe! haha!) en dat scheelt zéker.

  XXMiek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.