Je houdt misschien ook van...

2 Reacties

 1. Ik vind het een heel mooi logje. En bijzonder ook. En bedankt dat je dat met ons wil delen. Om een vriendschap te behouden moet je persoonlijk zijn en dingen (de goede en de slechte) kunnen blijven delen. Ik vind het knap van je dat je deze stap hebt genomen! Zelf durf ik het niet, terwijl ik ook wel eens denk, is deze vriendschap het nog wel waard. Gisteren voelde ik bij een vriendin hetzelfde. Ik vertelde mijn verhaal, maar zij bleef op de oppervlak terwijl ik toch "diepe" vragen stelde. Vreemd vind ik dat, alsof er iets veranderd is in een relatie. Moeilijk vind ik dat. Ik geloof echte vriendschappen niet moeilijk zijn …, daar maakt het niet uit!

 2. Heel mooi geschreven Nicolle,
  zo oprecht en eerlijk…
  Maar..inderdaad…soms scheiden de wegen, tussen 2 mensen.
  Dit gevoel is voor mij ook heel bekend…maar, weet ook dat het soms goed is…als je je niet meer kan vinden in die vriendschap.
  Je doorloopt fases in je leven…en dan kun je ineens nietm meer levelen met iemand…that's life!
  (bij mij heeft het alleen maar erg veel goeds meegebracht, om te breken met bepaalde mensen)

  Groetjes Madelon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.