Na veel logjes over mijzelf en mijn vader nu een log over mijn kinderen en hun vader.

Want ik ging niet alleen een tatoeage laten zetten, ook Tim ging mee. Niet alleen ter ondersteuning van mij, maar ook hij werd onder handen genomen. Waar ik in 5 minuutjes klaar was heeft Tim anderhalf uur pijn moeten lijden.

Tim had het al sinds Rev zijn geboorte over de compleetheid van ons gezin. Hij was er al heel snel achter dat twee kinderen voor hem het ideaalbeeld vervulde. Liv en Rev maakten van hem de vader die hij wil zijn. En zo hadden zij een ere plekje verdiend. En wel op zijn lichaam.

Hij ontworp zelf de tattoo en deze heeft kant en klaar maanden in zijn postvakje gelegen. Hij nam echter nooit de stap om een afspraak te maken. En zo maakte ik "gewoon" twee afspraken tegelijk en kon hij er niet meer onderuit.

Tim vertelde het tegen bijna niemand. Maar van de mensen tegen wie hij het zei kreeg elke keer dezelfde vraag: Waar? En weet je wel dat dat één van de pijnlijkste plekken is? Ook de tatoeëerder vroeg na het horen van de plaats of hij wel al meerdere tattoos had. Nee… zijn reactie was kort maar krachtig… HELD!

En een held… dat was hij! Waar ik 5 minuutjes op mijn tanden heb moeten bijten deed Tim dat ruim 90 minuten. De tatoeëerder vroeg af en toe heel rustig aan Tim of het nog ging. En het ging, want Tim hield vol.

En zo staan er nu twee namen aan elkaar vast op Tim zijn zij. En wel de twee namen van mijn kinderen, onze kinderen! En ook dat voelt heel speciaal!

Tim blijft een persoon die niet zoals zijn vriendin wel doet alles aan de grote klok hangt. En zo zal hij ook niet iedereen zijn nieuwe tattoo tonen. En daarom moet ik dat maar doen…

2011-02-26 tattoo1

Je houdt misschien ook van...

17 Reacties

 1. wat een gezellig tijd is het toch he.
  groetjes kronova

 2. Wat een gezelligheid^_^

 3. Ziet er razend gezellig uit. Fijn weekend.

 4. ziter en gezellig uit!
  bij mij staat de boom en hangt de kerstster voor het raam…en verder is alles nog in de kersttas!!

 5. Ooooo heerlijk! Hier meestal pas een kerstboom op kerstavond maar misschien dat ik toch eens eerder ….

 6. Jullie zijn er allemaal he-le-maal klaar voor! Fijn weekend 🙂

 7. Wat een prachtige kerststal hebben jullie. Is die van Little People?

 8. Mooi hxe8! Hij is inderdaad van de little People. Liv en Rev vinden hem net zo mooi als ik. Liv zei gisteren "kindje jezus is mijn vriendinnetje" ik heb toen nog maar even duidelijk gemaakt dat hij een jongen is. "En hij is ook nog de goede herder" antwoorde ze toen. Inderdaad, wat is hij veel hxe8…

 9. wat een super tattoo. mooi ontwerp en je kinderen heb je altijd bij je.

 10. Ik vind de tattoo's super!!
  Liefs

 11. Wat een superontwerp zeg. Echt heel mooi. Leuk ook in spiegelbeeld!

 12. woah, wat stoer! Gaaf hoor, en fijn dat jij het met ons deelt:)

 13. supermooi!!!
  En was de pijn vast waard als ik het zo bekijk!!!

 14. Wauw, echt super, super gaaf!!

 15. En 't is ook nog es Links en Rechts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.