Het is vandaag 21 maart en dat betekent dat de LENTE is begonnen!!!

Vanmorgen om het lentegevoel op te roepen samen met Liv en Rev opzoek gegaan naar lammetjes. Het was de bedoeling om op de fiets gegaan, maar ja… de lente was wel begonnen maar het weer deed niet mee.

Dus in de auto gestapt opzoek naar lammetjes. We zagen veel,  maar geen lammetjes. De weilanden zagen er maar droevig uit:

Lente_2010_099

En toen na een klein half uurtje zoeken waren ze daar. Twee lieve kleine lammetjes lagen heerlijk bij hun moeder te slapen. Ze werden wakker van onze auto. En poseerden even voor de foto en kropen toen weer lekker warm tegen hun moeder aan.

Lente_2010_094

Nadat Liv en Rev warm in hun bedje hadden geslapen kwam de zon er eindelijk door. Heerlijk weer om even te gaan wandelen. Liv op haar nieuwe fiets! gekregen van oma en tanti. We dachten dat ze even zou moeten oefenen, maar Liv fietste er zo op weg. Nu duurt een rondje wandelen maar de helft van de tijd, want Liv gaat als een speer. Daarna een lekker kopje thee gedronken. We hebben wel even de rolgordijnen naar beneden gedaan, want het zonnetje was toch wel fel!

En zo is het toch nog een mooie 1e lentedag geworden!

Lente_2010_106 Lente_2010_101

Je houdt misschien ook van...

6 Reacties

 1. HUUB... master of the dots...

  aij, heftig hoor dit verhaal… sterkte…

 2. Weer heel mooi verwoord meis!
  Zou wel willen zeggen het allemaal goed komt maar dat kan ik niet, kan alleen maar zeggen dat we proberen er voor jullie te zijn!
  Heel veel liefs van ons

 3. Hallo lieverds

  Ik heb je geen smsje gestuurd maar je weet wel dat we aan jullie denken ik zeg ook altijd op de 18 tegen tinus het is alweer zolang geleden dat Rijk niet meer bij ons is
  De pijn in mijn hart blijft als ik aan hem denk maar ook als ik aan jullie denk doet het pijn en hoelang het duurt voor we het een plekje kunnen gaan geven weet ook ik niet
  Maar houd moet eens zal die tijd komen ook voor jullie en ons
  We wensen jullie een goed en zonnig weekend gr aan Tim Mamma Aisha Liv en kleine Rev en een dikke knuffel

 4. Lieve nicolle.

  Wij houden ook van jullie.

  Dikke kus hans evalien en de kinderen.

 5. hey lieverds

  er gaat geen 18e meer voorbij dat ik niet aan jullie denk. nog steeds raar dat hij niet meer bij ons is. alweer 9 maanden geleden maar het lijkt nog zo kort.

  veel liefs lianne

 6. Het was vanmiddag zeker lekker weer. De visite ging helaas niet door dus ook wij hebben de fiets gepakt. zo werd deze rotdag voor mij toch nog wat zonniger. Mooi om te zien dat Liv nu ook lekker buiten kan fietsen.

  dikke kus lianne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.