Het is vandaag 21 maart en dat betekent dat de LENTE is begonnen!!!

Vanmorgen om het lentegevoel op te roepen samen met Liv en Rev opzoek gegaan naar lammetjes. Het was de bedoeling om op de fiets gegaan, maar ja… de lente was wel begonnen maar het weer deed niet mee.

Dus in de auto gestapt opzoek naar lammetjes. We zagen veel,  maar geen lammetjes. De weilanden zagen er maar droevig uit:

Lente_2010_099

En toen na een klein half uurtje zoeken waren ze daar. Twee lieve kleine lammetjes lagen heerlijk bij hun moeder te slapen. Ze werden wakker van onze auto. En poseerden even voor de foto en kropen toen weer lekker warm tegen hun moeder aan.

Lente_2010_094

Nadat Liv en Rev warm in hun bedje hadden geslapen kwam de zon er eindelijk door. Heerlijk weer om even te gaan wandelen. Liv op haar nieuwe fiets! gekregen van oma en tanti. We dachten dat ze even zou moeten oefenen, maar Liv fietste er zo op weg. Nu duurt een rondje wandelen maar de helft van de tijd, want Liv gaat als een speer. Daarna een lekker kopje thee gedronken. We hebben wel even de rolgordijnen naar beneden gedaan, want het zonnetje was toch wel fel!

En zo is het toch nog een mooie 1e lentedag geworden!

Lente_2010_106 Lente_2010_101

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *