Een liedje dat Liv erg graag zingt. Op school van de juffen geleerd.

Het is ook een liedje dat ik graag zing. Op school aan mijn leerlingen geleerd.

Rood, oranje, geel, groen, paars en blauw. God bedacht die prachtige kleuren, anders was alles zo grijs en grauw.

Liv en ik zijn gek op het liedje, maar ook gek op kleuren. Met wat kleur in je leven lijkt het vaak zoveel vrolijker. Het liefst was mijn leven één grote regenboog van kleuren. Als ik alleen had gewoond dan had ik een huis vol met kleur gehad, maar ik woon niet alleen. Gelukkig brengen de mensen die bij mij wonen zelf al heel veel kleur en vrolijkheid met zich mee.

Tim heeft namelijk veel liever een zo strak mogelijk interieur, zwart/wit! Dan wordt het toch echt geven en nemen. En zo is onze woonkamer zwart/wit voor Tim, met voor mij de gele accenten!

Ik ben gek op GEEL! Deze felle, expressieve kleur maakt mensen blij en optimistisch. Precies hoe ik wil dat men zich bij mij thuis voelt.

Maar ik houdt ook erg van roze en paars (dat gaat bij Tim er echt niet in). Fel blauw en oranje zie ik ook graag. Ik heb gewoon het liefst de knalkleuren.

De komende weken wil ik iedere week van een andere (knal)kleur een collage maken. Een collage met foto’s uit ons eigen leven. Gewoon om te laten zien hoe kleurRIJK ons leven is.

En ik begin natuurlijk met GEEL!

Nog 2 vragen voor jou… Wat is jouw lievelingskleur? En van welke kleur maak ik volgende week een collage?

(Kom op, reageren maar! Krijg ik meteen weer wat zicht op wie er mee lezen…)

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *