Met dit stel was ik vandaag op pad. En het is niet de eerste keer dat we in deze samenstelling waren. Merel en Zheng zijn allebei al jaren kind aan huis. Dat betekent dat ze zelf binnen komen, meteen doorlopen naar boven en ook zelf drinken pakken. Ze weten dat ze om wat lekkers mogen/moeten vragen, maar daarna weten ze het ook prima te vinden.

Ze kijken er niet meer van op als er flink gedanst en gezongen wordt wanneer de muziek op standje lekker hard staat.

Ik val ook gerust op de bank in slaap wanneer ze bij ons logeren, maar daar staat tegenover dat ik de volgende ochtend ook een lekker ontbijtje voor ze maak.

Vandaag gingen we een dagje naar Deventer met z’n vijven. Zwemmen bij de Scheg stond namelijk op het wensenlijstje van deze vakantie. En waar ik jarenlang meeging om toezicht te houden, ben ik nu vooral de chauffeur. En is er nog een belangrijke taak voor mij, ik bewaak de spullen en verzorg de lunch en tussendoortjes.

Prima taak hoor. Kijk ik ondertussen Videoland, luister een boek en lees een tijdschrift. Uiteraard doen ze nog een poging om mij in het water te gooien en spring ik er dus toch zelf maar in. Even mee op de wildwaterbaan, in het bubbelbad en warme bad en daarna neem ik mijn taak weer serieus. Om aan het eind van de middag weer achter het stuur te stappen en Spotify lekker hard te zetten. Al zingend rijden we naar huis. Ik heb altijd al een groot gezin gewild en zo’n dagje is dan ook echt genieten!

Morgen zet ik de deuren ook weer open voor wat gezelligheid!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *