Wist u dat het over 54 dagen kerst is?

Liv wel! Die luistert namelijk al sinds de zomer kerstliedjes. Houdt bij hoeveel dagen het nog is tot kerst en heeft een speciaal kerst tabblad op haar telefoon. Ze zegt al tijden dat ze kerst het liefst groots en Amerikaans zou willen vieren.

Wat een geluk dat ze morgen jarig is. Dertien jaar wordt ze. Tijd voor een feestje dus. Wat dacht je van een kerstfeest? Moet kunnen toch… kerst in de herfst?!

En zo hadden we vandaag een echte ‘drive thru’ in kerstsfeer! Heel coronaproof met de bezoekers op afstand. En in thema dus! De één nog gekker dan de ander. Kosten nog moeite zijn gespaard! Cadeautjes werden in tasjes of door de jonge kinderen gegeven. En iedereen kreeg een kersttasje met een taartje, borreltje, sapje en wat lekkers mee naar huis om thuis het feestje verder te vieren.

Natuurlijk hopen we dat we volgend jaar iedereen weer bij ons thuis binnen mogen verwelkomen. Met gezellige mensen, fijne gesprekken, zingen, dansen en gewoon het huis vol! Tot die tijd maken we er het beste van en behoorde deze dag zeker tot 1 van de besten!

Lieve familie en vrienden… BEDANKT voor deze onvergetelijke dag!!!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *