Je hoort het heel veel moeders zeggen; Voor meisjes is het veel makkelijker kleren kopen dan voor jongens. Meer keus, meer variatie!

Toen ik alleen nog maar moeder van Liv was kon ik er niet over mee praten. Ik had al wel snel in de gaten dat er voor meisjes kleding in overvloed te koop is. Jurkjes, rokjes, broekjes, leggings, maillots, blousjes, vesten, shirtjes, hemdjes, badpak, bikini's, schoenen, laarsjes, zandalen, slippers en ga zo maar door. Dat de keus voor jongens minder is is logisch. Of je moet je zoon in een legging willen hebben lopen… misschien op wintersport. Maar minder hoeft niet meteen ook minder leuk te zijn.

Nu ik moeder ben van zowel een zoon als een dochter mag ik er over meepraten. En inderdaad de keus is minder, maar zeker niet minder leuk.

Afgelopen zaterdag opzoek naar mutsjes voor de winter(sport). Voor mij weer een bewijs dat ik jongens en meisjes kleding net zo leuk vind. En jij?

2010-11-28 begraafplaats en sinterklaas bioj oma

Liv is haar moeder met fototoestel nog wel eens zat… zo ook nu… "Ik ga niet lachen hoor!"

Je houdt misschien ook van...

8 Reacties

 1. Ik zou als persoonlijk leerdoel stellen:
  meer tijd/energie steken in mijn POP (of zoiets dergelijks) haha

 2. Lijkt mij een hele goede. Ik denk dat ik het ook echt ga doen! Daar ziet onze directeur de humor wel van in!

 3. haha, ik moet lachen om de reactie van ellen:) Succes ermee!

 4. Je had wel een lekker productief ochtendje trouwens! Mooi logje (spacewagen) over je moeder trouwens! Wel een bijzondere band heb je met je moeder hoor … Ik zie mijn moeder denk ik 1x in de maand en we hebben denk ik zo'n 2x per week telefonisch contact. Onze band is ook heel hecht en goed hoor, maar jullie levens zijn denk ik meer met elkaar verweven en dat is mooi!

 5. 🙂 POP een jaarlijks terugkerende ritueel. Tegenwoordig al online in te vullen 😛
  succes ermee

 6. Bijna hadden de dames dezelfde muts. Op de valreep koos Merel toch voor die met het balletje erop 😉

 7. Te snel op plaatsen gedrukt. Ik vergat nog te melden dat je goed geslaagd bent voor je koters ! Volgens mij zijn ze goed gemutst !!

 8. Ik kan ook niet kiezen hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.