Je hoort het heel veel moeders zeggen; Voor meisjes is het veel makkelijker kleren kopen dan voor jongens. Meer keus, meer variatie!

Toen ik alleen nog maar moeder van Liv was kon ik er niet over mee praten. Ik had al wel snel in de gaten dat er voor meisjes kleding in overvloed te koop is. Jurkjes, rokjes, broekjes, leggings, maillots, blousjes, vesten, shirtjes, hemdjes, badpak, bikini's, schoenen, laarsjes, zandalen, slippers en ga zo maar door. Dat de keus voor jongens minder is is logisch. Of je moet je zoon in een legging willen hebben lopen… misschien op wintersport. Maar minder hoeft niet meteen ook minder leuk te zijn.

Nu ik moeder ben van zowel een zoon als een dochter mag ik er over meepraten. En inderdaad de keus is minder, maar zeker niet minder leuk.

Afgelopen zaterdag opzoek naar mutsjes voor de winter(sport). Voor mij weer een bewijs dat ik jongens en meisjes kleding net zo leuk vind. En jij?

2010-11-28 begraafplaats en sinterklaas bioj oma

Liv is haar moeder met fototoestel nog wel eens zat… zo ook nu… "Ik ga niet lachen hoor!"

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *