“Je bent jong en je wilt wat” is al sinds 1978 de slagzin van omroep Veronica. Deze slagzin past ook prima hier in huis. Ze zijn jong en ze willen wat!

En wat willen ze dan? Dat kan van alles zijn. Als het maar bij de laatste trends en tik tok filmpjes hoort. Of aangeprezen wordt door bekende influencers.

En zo ging ik dit weekend een nachtje weg en kon ik een leuk mintgroen koffertje meenemen. Suit Suit hoort namelijk bij, je bent jong en je wilt wat. En dus heeft Liv vorig jaar op haar verjaardag een koffer en een aantal inpak accessoires van Suit Suit gekregen. Want zij willen dat elke vrouw zich ’top of the world’ voelt als ze op reis gaat; in stijl, georganiseerd en trots op de koffer! Liv is er nog altijd blij mee en afgelopen weekend ik dus ook.

Zo zijn er meer dingen waar Liv erg blij van wordt en waar ik eerst mijn bedenkingen bij heb. Bijvoorbeeld de Instax mini. Met een instant camera van Instax heb je jouw mooiste herinneringen direct in handen. Uiteraard is ook deze te verkrijgen in leuke pastelkleurtjes.

Ik had er dus zo mijn bedenkingen bij. Een cameraatje die direct na het nemen van de foto een fotoafdruk levert. “Wat ga je dan met die foto’s doen? Wie gaat die dure fotootjes betalen? Neem je zo’n camera dan echt overal mee naar toe?”

Maar ja, je bent jong en je wilt wat. En dus kocht ze er 1 van haar eigen geld. Ze bemachtigde een leuk baby blauw exemplaar en de eerste foto’s werden gemaakt. Hij ging ook meteen mee op vakantie en ondanks dat er wel eens een fotootje mislukte werden er ook erg leuke foto’s gemaakt.

Ik moest dus een beetje terug komen op al mijn bezwaren. En inmiddels ben ik zelfs enthousiast en betaal ik de meeste fotopakjes. Want de meeste foto’s zijn ook in mijn bezit. De herinneringendeur is inmiddels een kostbaar ding. En naast kostbaar is hij mij ook heel dierbaar. Het is een kijkje terug in de tijd. Leuke vakantiekiekjes en fotootjes van speciale momenten vullen de deur. Met een CD marker noteren we de datum of de gelegenheid onder de foto. Liv heeft op haar beurt haar kast beplakt met haar waardevolle momenten. En ook veel familie en vrienden hebben wel 1 of meerdere fotootjes uit Liv haar Instax mini in huis.

Toen Liv een nieuwe wens aan het “je bent jong en je wilt wat” lijstje toevoegde moest ik mijn best doen om niet meteen negatief te reageren. Het nieuwe hebbedingetje was namelijk de Instax mini Link smartphoneprinter. Nooit meer ruzie om wie de foto mag houden! Met de instax mini Link app print en bewerk je jouw favoriete herinneringen zo vaak uit als je wilt.

En zo is er sinds vorig weekend ook zo’n printertje in huis. Er kunnen dezelfde fotootjes in als in de camera, dus dat is reuze handig. Na mijn eerste bedenkingen (die ik deze keer niet hardop uitgesproken heb) moet ik heel eerlijk bekennen dat ook dit een leuk ding is. De effecten, frames en filters zorgen voor unieke foto’s. De “Happy Birthday” frames zorgen voor leuke verjaardagskaartjes. Dus ben je binnenkort jarig en hebben we een foto van jou in onze galerij dan kun je op een leuke polaroid rekenen!

Ondertussen blijf ik waardevolle momenten vastleggen met de Instax mini en zijn we deze vergeten dan printen we de herinneringen voor op onze deur gewoon alsnog uit met het nieuwe printertje. Want… je bent jong en je wilt wat!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *