Zojuist het schooljaar begonnen met mijn collega's onder het genot van een hapje en een drankje. Tim ging "uit" eten met Liv en Rev.

Toen ik thuis kwam waren Tim en de kinderen nog niet thuis. Ik zag mijn kans "schoon" om even wat werk in huis te doen. Dus hup een was in de machine, emmer onder de kraam en soppen maar. Als een razende de benedenverdieping gepoetst en gezogen. Toen de zolder gezogen en ook nog maar even de bovenverdieping. De was was inmiddels schoon dus hup in de droger.

Inmiddels liep het zweet mij over de rug dus even  snel douchen. Geen tijd om te wachten tot het water echt warm was stond ik onder een iets te koude douche. Als een razende doe ik shampoo in mijn haar en was als een dolle mijn haren. Wanneer ik mijn ogen dicht doe om mijn haren uit te spoelen denk ik: "Waar ben ik toch mee bezig, rijdt de trein over een paar seconden weg zonder mij?"

Nog geen week geleden nam ik mij voor om mijzelf niet meer zo gek te laten maken door van alles dat moet. Er staat geen doodstraf op een beetje te veel stof op de vensterbank, iets te veel kruimels op de vloer, een vlek op de tafel, een beetje te veel rond slingerend speelgoed of ………. En toch heb ik mijzelf het afgelopen uur behoorlijk in het zweet gewerkt. Eigenlijk moet ik dat echt niet meer doen, maar het is nu wel mooi klaar! Kom maar op laatste weekend van de vakantie!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *