Terwijl we het ene liedje na het andere liedje van youtube meezingen is Liv haar verzoekje een Woezel en Pipliedje.

Ze wijst een liedje aan die ik niet ken. Het liedje begint en Liv begint zachtjes mee te zingen. En daar staat haar moeder met tranen in haar ogen te kijken. Wat een lief liedje Liv, hoe ken je die?

“Die staat toch op mijn cd voor als ik naar bed ga?”

Liv komt ’s avonds als ze naar bed gaat altijd moeilijk in slaap. Wanneer ze tot rust komt komen ook de vragen…. “Doet het zeer als er een baby in je buik zit? Waarom woont tanti niet meer bij oma, nu is oma alleen. Waarom zijn jullie niet getrouwd? Zou Marjan als ze gaat trouwen ook zo’n doek (sluier) op haar hoofd hebben?”

Je begrijpt het ze ligt te denken…. en dat denken zorgt ervoor dat ze niet kan slapen.

De oplossing is heel simpel. Wanneer Liv naar bed gaat kiest ze een cdtje uit, de muziek begint. Liv ligt zachtjes mee te zingen en valt al zingend in slaap. De Woezel en Pip CD behoort tot de favorieten. En deze vindt ze het mooist zei ze gisteren. En dat begrijp ik helemaal!

Voor mij wilde ze het vanmorgen nog wel een keertje meezingen…

Klik hier voor het Youtube filmpje van Woezel en Pip Ik voel me fijn!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *