Toen het in juni en juli van dat prachtige weer was kreeg ik al snel in de gaten dat Liv geen zwemluier onder haar badpak nodig had. Ze meldde wel wanneer ze moest plassen en het ging maar een enkele keer mis. Ik nam mij voor om er in de zes weken die ik bij huis was eens even werk van te maken. Dan zou ze zo zindelijk zijn.

Morgen zijn de zes weken voorbij. Ik heb er geen werk van gemaakt. Ik ben geen thuiszitter en hoe oefen je nou hele dagen zonder luier als je steeds oppad gaat?

En toch is deze foto vandaag gemaakt. Hij had ook gisteren, eergisteren of de dag daarvoor gemaakt kunnen zijn, want Liv heeft al bijna de hele week geen luier voor. Het vele lopen in haar badpakje/bikini heeft zijn vruchten afgeworpen. Liv meldde op die momenten perfect wanneer ze moest plassen. Ook nu stelt ze regelmatig de vraag: "Heb ik een luier om?" Nee! "Dan moet ik plasseeeeeeeeeeen!!!!"

De tactiek wat Liv betreft: niet te veel pushen, maar wel de kans en het vertrouwen geven dat ze het kan! En zie hier het resultaat…Zomer 2010 azoren 685

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *