ik kan ’t gewoon niet aan
ik mis je armen om me heen
en alles aan je waar ik zo van hou
nee, ik leef niet in een wereld zonder jou

Ik heb een masker opgezet… Ik lieg als ze me vragen hoe het gaat…

Een paar zinnen uit een liedje van Marco Borsato. Het liedje slaat verder niet op onze situatie, maar deze zinnen geven wel mijn gevoel van de afgelopen twee werkdagen weer.

Hup masker op, verstand op nul, blik op oneindig en doen wat je doen moet. Op het moment dat ik "gewoon" aan het werk ben voelt dat eigenlijk best aangenaam, maar zodra er rust komt of ik vrij ben verandert dat gevoel… Ik lijk wel gek! Dan kan ik mijn tranen bijna niet houden en is bijna alles mij teveel.

Ondertussen wil(de) ik nog steeds alles, maar dan ook alles over het ongeluk weten. Dus nog eens contact opgenomen met de politie. We zouden terug gebeld worden. Dat gebeurde gisteren avond. Het was eigenlijk een fijn gesprek maar ik hield er een (sorry) kut gevoel aan over.

Waarom?? Omdat het gewoon echt een heel erg ongeluk was en ik op de één of andere manier papa’s dood en het ongeluk nog niet op die manier aan elkaar gekoppeld had. Het waren twee losse feiten die nu heel langzaam met elkaar in verbindig komen. De agente was erg onder de indruk van alles, het was voor haar een hele zware dag geweest waarin ze moeilijke beslissingen heeft moeten nemen. Een telefoon die wel 50 keer ging, maar ze niet hebben opgenomen. Er achter komen wie deze man nu was, wat voor gezin erachter zat. Getuigen tot bedaren brengen en horen. En zo heeft ze ons nog veel meer verteld over de 18e december. Feiten die hard aankomen en gewoon over mijn vader en onze situatie gaan, en dat raakt je diep, heel diep!

En die pijn gaat maar niet uit je lichaam… En als er dan de volgende dag gevraagd wordt aan je hoe het gaat… dan lieg je maar weer een keer en zet ik dat mooie masker maar weer op!

Verdriet moet je delen, maar hoe in Godsnaam? Het is een gevoel dat niet te delen is!

Je houdt misschien ook van...

11 Reacties

 1. Dus jullie zijn er weer naar een mooie vakantie!!??
  Daat gaat druk worden de komende tijd!! Veel succes met alles!!
  Wij gaan zelf ook verhuizen eind van de maand, dus wij moeten ook druk aan de inpak!!!

  Groetjes Sylvia.

 2. veel sterkte 🙂

 3. Je bent niet gek…je hebt verdriet en dat mag…
  Ik wou dat ik je even een hele dikke knuffel kon geven.

 4. Dat van hierboven kwam van mij,
  (Miriam V)

 5. Een hele dikke kus voor jou Nicolle!! Maar ook voor Tim, Liv, Aisha en je moeder!!

 6. Lieve schaten
  Ik vind het echt heel knap van je dat je dit allemaal met ons wilt delen je gevoel met anderen delen is niet makkelijk en al helemaal niet in deze situatie maar het verdriet om je pappa kun je niet wegstoppen en hoeft ook niet laat je tranen maar gerust vloeien hoor dat doe ik ook het lucht niet op het gemis blijft maar er komt weer een betere tijd voor ons ook zal de zon voor ons weer gaan schijnen
  een hele dikke knuffel voor jou je moeder tim liv en aisha
  en onthou hoe moeilijk het ook nog word achter elke traan schuilt een glimlach van herrinering
  liefs joke

 7. HEY LIEVERDS….
  VANDAAG EVEN BIJ JULLIE GEWEEST…WAS ECHT EVEN FIJN….OOK DE KINDEREN VONDEN HET HELEMAAL GEWELDIG!!!!
  NICOLLE…JE HEBT DE KIDS WEER OPTIMAAL VERMAAKT WANT TOEN WE TERUG REDEN NAAR ALMELO LAGEN ZE LEKKER TE SLAPEN…..EN IN BED MOESTEN ZE ME NOG EVEN TOEFLUISTEREN HOE GEWELDIG ZE HET VONDEN!!! DUS BEDANKT MEID!!!!
  TWAS FIJN OM JULLIE EVEN WEER TE ZIEN…..
  DIKKE KUS EN KNUFFEL

 8. HEB ZOJUIST EVEN JE WEBLOG GELEZEN……JE VERHALEN LEES IK MET TRANEN IN MIJN OGEN….HET RAAKT ME ZO ONTZETTEND!!!WEET DAT WE AAN JULLIE DENKEN!!!!
  EEN HELE DIKKE KNUFFEL VAN DENNIS, MIRANDA LYNN EN DANI

 9. He meis!
  Heel knap hoe je je kunt verwoorden.
  En alleen dingen doen waar jij je "goed" bij voelt!
  Dikke kus voor jullie allemaal!!

 10. Lieve Nicolle (en fam.)

  Heel even staat je wereld stil…
  dat, terwijl ik je vader niet eens kende! Alleen eens had gezien, op school.
  Maar…probeer met in jouw situatie te verplaatsen en het vreselijke verdriet moet gaan verwerken!
  Ooit (na een overlijden van een klasgenoot) heb ik dit ook allemaal van me afgeschreven en het heeft met zoooo geholpen!
  Schrijf het allemaal maar op,
  dat worden moeilijke momenten maar ook prachtige herinneringen aan hoe jij je vader hebt gekend!
  Lieve meid, veel sterkte wens ik jou(je gezinnetje) en je fam.!!!!
  Ik denk aan jullie!!!

  Veel liefs Madelon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.