Ik heb zo enorm vakantie. Voor het eerst sinds ik zelf van school af ben voelt vakantie ook ècht als vakantie.

Ik moest even zoeken naar de reden, maar ik heb um!

Liv heeft namelijk ook ècht vakantie!

Liv zit nu 4 maanden op school. De eerste vakantie was de kerstvakantie. Deze eerste week waren we druk met het kerstfeest vieren en voorbereiden voor de wintersport. De tweede week waren we op wintersport. Liv ging toen nog maar halve dagen naar school, dus ze was nog geregeld lekker bij ons.

Sinds januari gaat Liv hele dagen naar school. Ze vindt het zelf heerlijk. Haar moeder is iets minder enthousiast.

De maandag en dinsdag zijn mijn vrije dagen en dat zijn nou net de dagen dat ze een hele dag heen moet. Ik mis het samen op pad gaan. Rustig de dag beginnen, relaxt de dag beleven, rustig de dag eindigen. Sinds Liv hele dagen naar school gaat gaan we een versnellinkje harder. Hebben we de weekenden echt nodig om bij te komen, maar ook om de dingen te doen waar we door de week niet aan toe komen.

En dan heb je in eens samen vakantie! Kunnen we zomaar samen op pad. Beginnen we de dag weer rustig, beleven we de dag relaxt en sluiten hem weer rustig af. Snuffelen we samen tussen de paasspulletjes bij de Xenos, hangen wat rond bij de Hema, kopen narcisjes voor haar en mij en drinken thee en ranja bij ’t Klepperhuus. Nemen we de tijd voor elkaar!

Wat het gevoel nog extra bevestigt is dat Tim ook veel vrij is deze week en dat tanti ook een weekje vakantie heeft. En zo kunnen we dus met de meiden de stad in om bij thuiskomst te zien dat de was schoon en gestreken in de wasmand ligt. We doen allemaal een beetje en dat zorgt ervoor dat het huishouden op orde is en toch iedereen enorm vakantie heeft!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *