Zo zo, op de dag van de echo is er bijna 550 keer op mijn log gekeken! Leuk om te zien hoeveel mensen met mij meelezen. En vooral wie allemaal! Familie, vrienden, korfballers, bekenden, onbekenden, maar ook, familie van familie, vrienden van familie, familie van vrienden en vrienden van vrienden en ga zo maar door. (Madelon hoe kom je in vredesnaam aan deze web-log? En van de Pabo wist ik nog hoor, ik heb met Tim alweer grapjes gemaakt over je achternaam… Allemekinders…)

En nu de stand van zaken in huize Huisinga/Slot.

Vrijdag was een emotionele dag. De echo was spannend… Zou alles goed zijn? En wat zou het worden? Toen wij met vier man sterk binnen kwamen moesten wij natuurlijk wel even uitleggen waarom dat het geval was. De echoscopiste begreep het en maakte er gelukkig niet al teveel woorden aan vuil. We namen plaats, ik kreeg wat kussentjes voor een comforttabele ligging en daar gingen we… De eerste vraag was: Willen jullie weten wat het wordt? Ik kijk Tim nog een keer aan en we zeggen ja. Nou dan heb ik het al gezien en hoef ik niets te verbergen de rest van de echo… luid en duidelijk… de balletjes mooi in beeld en daar een klein piemeltje! En daar kwamen de tranen! In mijn hoofd een keer heel hard gevloekt… een jongetje… wat zou papa trots zijn!!!!

Een blik naar Tim en geluk in zijn ogen, een blik naar mama en ook daar een twinkeling, een blik naar Aïsha en zie daar een vrolijke lach. Het is goed een jongen, maar ook even knetter moeilijk!

We gaan verder met de echo. We bekijken alles even goed, zijn blaas, nieren, ruggenwervels, beentjes, armpjes, voetjes, hoofdje en zijn hartje. Het klopt! Alles is goed met ons kleine mannetje. Opeens is "het" dat in mijn buik groeit heel veel. Ons zoontje, Liv haar broertje, een kleinzoon, neefje en nu al vriendje van. Er staat je een zware taak te wachten kerel! Maar als je het zoals je zus doet komt het helemaal goed! Groei eerst maar lekker verder, want 350 gram vinden we nog iets te licht!

Toen in de telefoon geklommen! Gebeld, gebeld, gesmst en nog eens gebeld! Wel een uur lang laten weten aan iedereen die het horen wilde wat voor moois er in mijn buik groeit. Met sommige mensen alleen mijn blijdschap gedeeld en met anderen ook mijn verdriet. Gelukkig begrijpt bijna iedereen hoe moeilijk het ook is, want wat had papa graag een "man" erbij gehad. Altijd alleen maar meiden, waar hij echt heel blij mee was, maar een kleinzoon had ik hem echt zo ontzettend gegund. Eindelijk naar het voetbalveld! Maar pap wij zullen deze taak op ons nemen en hem wat van jou truckjes aanleren! En… ALbert houdt een plekje bij Lutten voor hem vrij!

En dan de zaterdag. Een druk dagje met weinig pauze. Veel mensen gesproken, we praten over de mooie dingen van het leven en schuiven het verdriet even naar de achtergrond. In mijn hart is er jammer genoeg geen achtergrond. Daar staan beide dingen naast elkaar en door elkaar, maar gelukkig combineren ze best goed.

Lieve pap,

Je zei het maakt mij niet uit

maar in mijn hoofd hoor ik hoe je fluit

fluit om de komende man

waar je al je mannendingen mee doen kan

jammer genoeg mag het niet zo zijn

en hoe blij ik ook ben, ik voel ook een enorme pijn

wat had je je verheugd op wat komen gaat

maar het is jammer genoeg voor jou te laat

ik ga mijn best doen om er een echte kerel van te maken

die zijn Slotjes-mentaliteit nooit kwijt zal raken

een doorzetter met een vrolijke lach

die wat mij betreft op zijn opa lijken mag!

Pap ik zal hem vertellen over toen

en zeggen… doe geen dingen die je opa wel zou doen!

Je houdt misschien ook van...

9 Reacties

 1. Ik ben benieuwd hoe het is geworden!!! Toch geen permanentje he ;). Tot snel?!!

  Liefs Wilma

 2. sluit me bij bovenstaand bericht aan :).

  groeten

  Jan

 3. Hey Nicolle,

  Hoe is het bij jullie. Wat wordt die mooie dame van jullie alweer groot zeg. Gaat snel hoor, nu ook al naar de kapper. Maar zijn jullie al verhuisd? We hebben in de vakantie niet afgesproken, dus moeten we binnenkort maar weer eens even doen. Laat maar weten wanneer je een keer kan. Of al in jullie nieuwe huis of je komt gezellig hier heen.

  Groetjes Ilona

 4. Kan me voorstellen dat het allemaal heel erg dubbel is juist omdat oom Rijk graag een kleinzoon wilde, maar hij zal zeker trots zijn en ook al is hij niet bij jullie…Hij zal alles zien en langs de "zijlijn" staan te juichen en super trots op jullie staat te wezen.
  Samen komen jullie er wel! En als dat niet zo is zijn wij er ook nog! Een hele dikke knuffel vanuit Amsterdam -XXX-

 5. Hoi tim en nicolle. Tuurlijk is je vader trots op jullie en ik denk dat hij nu een lach heeft op zijn gezicht en zo trots hij op liv is dat is hij nu ook al op jullie zoontje. En ik weet haast wel zeker dat hij alles ziet,onze blijde gebeurtenissen maar ook nog ons verdriet. DIKKE KUS DE BAKKERTJES.

 6. Hey Tim Nicolle en Liv
  Ik zit met tranen in mijn oogen te lezen ja het is heel jammer dat je vader niet van deze gebeurtenis mag en kan genieten maar hij zal van een andere plek genieten van zijn kleinzoon en kleindochter
  en heel trots zijn op jullie een hele dikke kus voor jullie allemaal liefs uit tukkerland

 7. vrouw Allemekinders ;p

  Jah…ik hou dagelijks je site in de gaten,..
  Vind het mooi te lezen, hoe je alles meemaakt en beleeft..op jouw manier…Doe je goed!!
  Je voelt bijna hoe jij je voelt..als je alles doorleest..

  En…jullie mogen heel trots zijn op jullie kleine man en broertje…
  Alsof het zo moet zijn, toch?
  Dat je paps zijn wens toch uitkomt…is toch prachtig!!

  Hoe ik aan de site kom???
  Ooit (toen de site net in de maak was) heb je iedereen (waaronder ik toevallig) een mail gestuurd…
  Om ons allen op de hoogte te stellen, van de geboorte van Liv en haar leventje als kleine meid…Als je dat wilde volgen..klik dan deze site aan..
  vandaar…:)

  Dit grijpt mij ook aan…
  en je doet er goed aan, dit van je af te schrijven…
  Zelfs met humor…dit gaat je goed doen, om alles een plekkie te geven!!

  Liefs vrouw Allemekinders
  (ja, met die gekke, lange achternaam ;p)

 8. Zijn jullie me in ieder geval nog niet vergeten… hahaha
  Tja, wat wil je ook met zo'n naam, daar is der maar 1 van die je kent! ;p

  Zie jullie even voor me…
  grapjes maken over vrouw Allemekinders….
  🙂

  Ben blij dat ik aan de man ben,
  dan kom ik ooit nog es van die naam af…;)

  Liefs

 9. hey lieve mensen
  wat ontzettend leuk EEN JONGEN!!!!
  probeer er een beetje van te genieten schat….je vader is hartstikke trots…dat weet ik zeker!!!!
  dikke kus en knuffel van ons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.