Sinds februari zijn wij bezig met de bouwplannen van mijn ouderlijk huis.

Waar we in april en juni steeds iets dichterbij leken te komen werd in juli, augustus en september de vertragende factor ingezet. Want zelfs als de vergunning door de gemeente is verleend kan het zijn dat je beter niet kunt bouwen.

De verkoop van ons huis hebben we al die tijd ook uitgesteld. Nu zijn we sinds kort weer een goede stap dichterbij. Helaas betekent dit nog steeds niet dat we met de bouw kunnen starten. Toch hebben we met vertrouwen in de toekomst besloten ons huis te verkopen.

Dit betekent dat vanaf heden de hele wereld bij ons kan binnen kijken met behulp van het wereld wijde web.

Bij de eerste keer kijken naar de foto’s van ons huis ontdekte ik een gelukkig gevoel in mij. Het voelt goed! De foto’s tonen goed ons huis. Mijn voorkeur voor geel zie je overduidelijk terug, maar alles zit los en is prima weg te denken. Bij de eerste keer lezen van de beschrijving keken Tim en ik elkaar aan en zeiden bijna tegelijk “Oké, deze kopen we!”. Het geeft heel duidelijk ons gevoel aan…. we verkopen niet omdat ons huis niet aan onze wensen voldoet, maar omdat er een andere manier van leven op ons pad is gekomen.

Dat er uren bloed, zweet en misschien ook wel tranen van mijn vader in dit huis zitten maakt het verkopen in eerste instantie wel lastig. Mijn gevoel zegt echter ook dat hij helemaal achter onze plannen zou staan. Ik kan zijn werk van toen zien als een mooie opstap naar onze droom van nu. Door zijn inspanning is ons huis AF! Mijn vader (met hulp en inspanning van een aantal anderen) heeft ervoor gezorgd dat ons huis er super strak uit ziet. We hopen dat deze strakke afwerking ervoor zorgt dat er ook andere mensen zijn die graag in ons huis zouden willen wonen.

En nu moeten we wachten op die mensen…..

Ondertussen promoten we ons huis dmv mond op mond reclame en facebook.

Help jij ons ook promoten?

Ons huis op Funda (klik om ons huis te bekijken)

…. wordt vervolgt….

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *