22 oktober; mijn moeder is jarig.

Ik denk dat bijna iedere volwassene er hetzelfde over denkt. Ach ik ben jarig… maar het zegt me niet zoveel…

En als je dan ook nog midden in een klote tijd zit heb je niet echt zin in een feestje. Dus iedereen een mailtje of telefoontje, ik sla een jaartje over. Maarja zo makkelijk kom je er natuurlijk niet vanaf.

Afgelopen dinsdag was het 20 oktober. Papa heeft jaren gedacht dat mama de 20e jarig was, dus een goede reden om die dag iets speciaals te doen vond Arriet.

Dus ging ik dinsdag met mama en Liv naar de kapper. We zouden daarna door rijden naar Sander en Arriët om daar te eten. Dat doen we veel vaker en was dus niets om achterdochtig van te worden. Ik wist alleen wel beter… Tegen 5 uur was de kust veilig en tot die tijd zou ik het rekken. Rond kwart over 5 parkeerden wij de auto bij hun voor de deur.

"De gordijnen dicht" zegt mama, volgens mij is Leonie aan het spelen.

We komen binnen, het hoekje om en dan SUPRISE!!!

Mama staat verbaasd te kijken, voor wie dan toch?! Nou voor jou! Ze is blij verrast. Wordt er ook wel wat emotioneel van als ze Sander, Arriët, Rudy, Birgit, Albert, Jikke, Jeannette, Henk, Aïsha, Tim en alle kinderen ziet staan. Wanneer ze is bijgekomen krijgt ze mooie en vooral lieve cadeautjes. Daarna beginnen we aan alle heerlijke stamppotten, het toetje en een kopje koffie als afsluiting.

Als we tegen negenen thuis zijn dringt het pas echt tot mama door…. Speciaal voor mij?!

That’s what friends are for!

En vandaag vieren we dus geen feest. Maarja zo makkelijk kom je er natuurlijk niet vanaf. En al helemaal niet als je een kleindochter hebt die van feestjes houdt… Dus vanmorgen mama al optijd verrast met cadeautjes. Heerlijk ontbeten aan de grote tafel. Zometeen gaan we aan de koffie met gebak en dan vanmiddag neemt mama ons mee op stap. We gaan zwemmen in Huttenheugte, daarna bij de diertjes kijken en dan ook nog samen eten. Een leuke invulling van een speciale dag. Want hoe je het ook wendt of keert… Vandaag is Oma Jennie jarig, HOERA!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *