Eind augustus zou ik even “uit de lucht” zijn voor de verhuizing van web-log naar weblog.

Dat even werd helaas een hele poos. In die tijd ben ik erg bang geweest dat alles weg was. Na een tijdje kwam beetje bij beetje het één en ander terug. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is nog niet alles weer terug te vinden op mijn weblog. Toch beloven de mensen achter dit hele gebeuren nog steeds dat alles er is en op zijn plek terug komt.

Ik vertrouw er maar op dat dit gaat gebeuren, net zoals ik er op vertrouwd heb dat ik ooit weer zou kunnen inloggen op “mijn” oude weblog.

En toch voelt het nog niet helemaal van mij. Het ziet er niet uit zoals ik zou willen dat het eruit ziet en ik en jullie kunnen er nog niet op doen wat ik zou willen. Ik moet op ontdekking gaan om het weer helemaal van mij te maken. En toch… toch is het fijn weer te schrijven.

Mijn moeder vroeg een paar weken geleden of ik het ook miste? Want als dat niet zo was kon ik er nu natuurlijk heel gemakkelijk mee stoppen door het nu niet op te pakken.

Maar ik heb het echt gemist! Ik vind het heerlijk om dingen van mij af te schrijven. Ik vind het fijn om dingen te delen.

Dus heb ik besloten om gewoon de draad weer op te pakken. Ik blijf van mij af schrijven en ik blijf mijn leven met jullie delen.

Leef en lees gerust weer met mij/ons mee!

Liefs Nicolle

 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *