Voor het eerst naar school moeten op je verjaardag…. Voor het eerst feest vieren en trakteren in de klas…. Voor het eerst met 2 vriendinnetjes langs de meesters en juffen…. Voor het eerst zonder pauze alle visite (alleen ’s middags met een uitloop naar ’s avonds)……

Wat heeft ze ervan genoten! Vijf jaar worden moet geweldig zijn!

’s Morgens thuis de dag beginnen met zingen, kusjes en cadeautjes…

Daarna feest op school!

 

’s Middags zingen, kaarsjes uitblazen, cadeautjes uitpakken en gezellig samen zijn en spelen met veel lieve mensen!

 

 

Om ’s avonds helemaal op, met je nieuwe knuffelhaas in slaap te vallen, maar….. vanmorgen vroeg weer op (5.50uur…) want wat heb ik toch allemaal gekregen???

 

 

Wat is ze verwend en wat is ze er blij mee!

 

Bedankt lieve oma Jennie, tanti, oma Nelco, opa Hans, Joris en Marjan, Bas en Wilma, ome Loco en Aniek, Jeannette, Nick, Robbin, Evalien, Sandra, Claudia, Arriët, Sander, Simon, Maria, Tom, Rebecca, Finn, Levi, Rudy, Birgit, Daan, Chiel, Albert, Jikke, Jari, Fons, Abe, Ellen, Sem, Tijn, Henrieke, Sam, Mirjam, Tijmen, Kris, Merel, Marjanne, Tosca, Geke, Lotte, Britt, Merle, Eline, Chantèl, Demice, Latisha, Chelsey en Annet voor een geweldige en overweldigende verjaardag!

 

Wij zullen ons dit weekend niet vervelen… 😉 !

 

Ps… over de taart…

Toen ik Liv vroeg naar wat voor taart ze lekker vond voor haar verjaardag zei ze volmondig Arretjescake. Moeten daar dan de kaarsjes op? Ja, want die vind ik het lekkerst! Dat kan geregeld worden. Ze houdt echter niet van de versiering er omheen. En zo kwam het dat mijn grote meisie helemaal tevreden was met een klein taartje met vijf prachtige roze kaarsjes op een versierd bordje….

 

 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *