Ik hoop heel veel kleren voor een betaalbare prijs!

Afgelopen donderdag 23 september begon officieel de herfst. Met dat de herfst begint vind ik dat de zomerkleren verledentijd zijn. Witte en lichte kleren horen voor mijn gevoel niet bij de herfst. Ik zelf heb al een tijdje geen wit meer aan. Voor wit moet bij mij de zon goed schijnen. De kinderen hebben nog wel af en toe een wit shirt aan of een wit shirt met lange mouwen onder hun t-shirtje, maar dat is meer bij gebrek aan "herfstkleding".

Tim deed vorige week opeens dat wat ik al dagen in mijn hoofd had. Hij ruimde zijn deel van de kast op. Dat wat al maanden onder op de stapel ligt en blijft liggen kan weg, sokken met gaten en bijna gaten gaan eveneens de vuilniszak in. Nette kleren die we nooit meer aan hebben of oeps… niet meer passen gaan in de zak voor Hongarije. Het blijft altijd weer zo'n klusje waar je tegen aan hikt, maar het is zo heerlijk als het weer gedaan is.

Toen was Liv haar kast aan de beurt. Gelukkig voelde zuslief het weer prima aan en maakte alvast een begin toen wij nog opweg naar huis waren. Zij weet immers beter wat Liv heeft, nog past en in welke maat we haar echt niet meer gaan krijgen. En zo ruimde zij onder mijn toeziend oog en eventuele goedkeuring Liv haar kast op.

En nu staat er nog één kast op het to-do lijstje, nou ja eigenlijk 2, de commode en kast van onze kleine man. En daar blijf ik maar tegen aan hikken. De reden dat ik mij er niet toe kan zetten is het feit dat er zelfs nog babyspullen in zijn kast staan en liggen en wat ga ik daar nu weer mee doen. De kruiken wil ik bijvoorbeeld niet weg gooien, maar ik heb eigenlijk ook al troep genoeg. Zo gaat dat ook met de omslagdoeken, hydrofileluiers en alles wat er nog meer in zo'n commode schuil gaat. Daarbij komt nog het feit dat ik Rev er eigenlijk niet bij wil hebben, maar het ook niet kan doen als hij op bed ligt. Dus moet er even tijd vrijgemaakt worden wanneer Tim thuis is, maar die maakt weer ontzettend veel uren waardoor hij erg weinig thuis is en als hij thuis is dan is het ook niet leuk dat ik mij opsluit op Rev zijn kamer. Conclusie Rev zijn kast moet nog gebeuren, wanneer? Dat blijft nog even de vraag.

De conclusie die je uit de al gedane kasten kunt trekken heeft betrekking op de titel van deze log, Herfst, herfst wat heb je te koop?

Voor Tim graag een nieuw setje met de prioriteit op een spijkerbroek (Please "Blauwe Shop" gooi er eens een actie tegen aan). Voor mij wat vesten/truien voor op een spijkerbroek. Voor Liv een aanvulling op al haar stapeltjes, broekjes, rokjes, truitjes. En voor Rev, ja dat weten we nog niet, dus daar alvast een nieuw vest en shirt voor gehaald en van zijn lieve tanti kreeg hij weer eens een broek en blouse. Het lijkt allemaal niet zoveel, maarja met onze smaak moet ik er zo een maand voor werken. We pakken het dus maar stapsgewijs aan en zijn om de beurten aan de beurt. Je raadt wel wie er als laatste wat krijgt… Vanmiddag maar even de stad in en voor Liv opzoek.

 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *