Zie de sneeuw waait door de bomen

makker staakt uw wild geraas

't Heerlijk weekendje is gekomen

Weekendje van…… MIJ!

Want dat dit een goed gevuld weekend zou worden was al weken te zien op mijn kalender. Maar wel een weekendje dat niet zoals zo vaak alleen in het teken staat van kinderen, maar nu een mooie mix van kinderpret en grote mensenlol.

Gisterenavond hebben Tim zijn broer en vriendin hier bij ons thuis gekookt. Heerlijk samen gegeten en daarna met de kinderen uitbuiken. Toen de kinderen in bed lagen het spel 30 Seceonds gespeeld. Geweldig spel om de avond mee te vullen. Aanrader!

Vanmorgen na het leeg halen van de schoen heerlijk in bed ontbeten. De kinderen speelden nog even fijn op hun kamers en wij knepen nog stiekem een oogje dicht. Ik liet mijn oren wel open hoor!

Toen even de stad in voor wat mensen die het niet verwachten toch een cadeautje gehaald. Ik houd er niet van dat niet iedereen met Sinterklaas een kleinigheidje krijgt dus probeer ik hier en daar wat in te vullen. Daar moet dan natuurlijk ook een gedicht bij…

En dat is nu het punt. Het gedicht voor mijn lootje van morgen heb ik al wel af. Nu nog de gedichtjes die ik mijzelf opgedragen heb. Eigenlijk zit ik mijn tijd dus nu te verdoen door te loggen, maar een leeg hoofd dicht beter. mooie zin

Vanavond komt Aniek op Liv en Rev passen en gaan wij heerlijk uiteten bij Rudy en Birgit. Birgit kan geweldig koken en weet echt een avondvullend diner op tafel te zetten. Het wordt een Italiaanse avond… ik ben benieuwd. Ik vind het al heerlijk dat ik een avond "gewoon" aan tafel mag zitten. Het eten is een zeer welkome bijkomstigheid.

Morgenvroeg heb ik ook nog even wat tijd om te dichten en in te pakken. Morgenmiddag vieren we Sinterklaas bij Tim thuis. Inclusief gedichten voor iedereen. Ik hoop dat ze begrijpen dat er wel twee hummeltjes rond lopen… Ik zal van de meeste gedichten wel niet zoveel mee krijgen. Liv verheugt zich er op. Ze heeft namelijk nog steeds niet gehad wat ze echt graag van Sinterklaas wilde hebben! Wie weet morgen Liv!

En dan wilde ik eigenlijk zo meteen als de kinderen wakker zijn nog even naar de sporthal lopen om een wedstrijdje korfbal te kijken, maar de sneeuw blijft maar met bakken uit de hemel komen. Ik houd echt wel van sneeuw, maar niet als het uit de lucht valt terwijl ik erin loop. Ik wacht rustig af of het nog eens zal stoppen. En anders… anders heb ik nog de hele middag om te dichten.

Ik ga nu alvast beginnen.

Oja heerlijk weekendje hè?!  Jullie ook fijn weekend!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *