Voor de meeste mensen is het heerlijk dat alle sneeuw weg is. Voor ons natuurlijk ook wel, er was alleen wel één maar.

Onze schoenen. Nou ja, Rev en mijn schoenen. Rev en ik hebben namelijk bijna 2 maanden op onze snowboots gelopen. Ik ook nog op een ander paar, maar ook dat waren van die echte winterlaarsen.

Nu de sneeuw allemaal verdwenen is moesten de snowboots maar eens op het schoenenrekje blijven staan. Mijn goede zwarte laarsen waren alleen niet zo goed meer. Ik had al een paar keer naar iets anders gekeken, maar kon het niet vinden. Ik houd namelijk niet van tuttig, niet van een hakje, niet van meedere kleuren, niet van… Ik ben niet zo makkelijk. Of eigenlijk wel, ik zocht gewoon een stoere zwarte platte laars.

Rev had alleen nog zijn leren lopen schoenen. Een mooi paar schoenen, nog in prima staat. Ze hebben alleen zo'n dunne zool en dat is niet lekker voor in de winter. Dus ook voor Rev moesten er nieuwe schoenen komen. Ook dit was niet zo makkelijk, want ik houd niet zo van lage schoenen in de winter en dat zijn jongens schoenen veel al.

Vorige week slaagde ik in twee dagen voor ons allebei. En wat een geluk, het is opruiming. Al werd mijn portomonee daar nog steeds niet gelukkig van. Jeetjemineetje… wat zijn schoenen toch duur. Maar duur of niet, wij "lopen" er weer netjes bij!

2011-01-07 courmetten, hema, telefoon1 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *