Voor de meeste mensen is het heerlijk dat alle sneeuw weg is. Voor ons natuurlijk ook wel, er was alleen wel één maar.

Onze schoenen. Nou ja, Rev en mijn schoenen. Rev en ik hebben namelijk bijna 2 maanden op onze snowboots gelopen. Ik ook nog op een ander paar, maar ook dat waren van die echte winterlaarsen.

Nu de sneeuw allemaal verdwenen is moesten de snowboots maar eens op het schoenenrekje blijven staan. Mijn goede zwarte laarsen waren alleen niet zo goed meer. Ik had al een paar keer naar iets anders gekeken, maar kon het niet vinden. Ik houd namelijk niet van tuttig, niet van een hakje, niet van meedere kleuren, niet van… Ik ben niet zo makkelijk. Of eigenlijk wel, ik zocht gewoon een stoere zwarte platte laars.

Rev had alleen nog zijn leren lopen schoenen. Een mooi paar schoenen, nog in prima staat. Ze hebben alleen zo'n dunne zool en dat is niet lekker voor in de winter. Dus ook voor Rev moesten er nieuwe schoenen komen. Ook dit was niet zo makkelijk, want ik houd niet zo van lage schoenen in de winter en dat zijn jongens schoenen veel al.

Vorige week slaagde ik in twee dagen voor ons allebei. En wat een geluk, het is opruiming. Al werd mijn portomonee daar nog steeds niet gelukkig van. Jeetjemineetje… wat zijn schoenen toch duur. Maar duur of niet, wij "lopen" er weer netjes bij!

2011-01-07 courmetten, hema, telefoon1 

Je houdt misschien ook van...

4 Reacties

 1. hoi Nicolle,

  dat ziet het er super gezellig uit hoor op al die mooie feest foto's. zo te zien was het een top dag!!!!

  fijn dat jullie maar vooral Liv zo genotenheeft van haar verjaardag.

  @aisha ik weet niet of je dit leest maar wat een ontzettend leuk en origineel cadau heb jij gegeven, ik weet precies hoe je je voeld hoor ik ben ook dol op mijn tante zeggertjes.

  lieve groetjes voor jullie allemaal van chantel

 2. Heel erg lief van je zus! Ik weet uit ervaring 😉 dat het erg fijn is om zo'n lieve zus naast je te hebben!

 3. En waar is de foto van jou nieuwe schoenen?? Voor je manneke ben je leuk geslaagd!!

 4. Ja, die zijn stoer. Ik dacht eerst dat ze van shoesme waren, maar blijkbaar niet …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.