Het nieuws op de radio in de auto laat ons weten dat het vandaag zo’n 18 graden gaat worden. Toch liggen de sjaals en handschoenen in de kofferbak. De schaatsbanen zijn namelijk weer open en daar gaan we maar eens even met ons gezin gebruik van maken.

Het is een mooie dag om met z’n viertjes op pad te gaan. Tim en ik zijn namelijk vandaag precies 19 jaar samen.

We waren ook 19 toen we een stelletje werden. En 19 jaar verder zijn we nog steeds samen. Door dik en dun kun je in ons geval prima zeggen. In voor- en tegenspoed is ook een passende uitspraak. En ook na regen komt zonneschijn hebben we ervaren. Want hoe mooi en fijn het vaak ook is geweest, er waren ook pittige tijden. Door deze zware, verdrietige tijden leer je ook te genieten wanneer dat kan.

En dat hebben we de afgelopen 19 jaren ook echt gedaan. Genieten van het leven! Genieten van elkaar, van ons gezin, van familie en vrienden.

En dat deden we vanmorgen ook. Al was mijn planning eigenlijk om vanmiddag te gaan. Toen ik vanmorgen aan Tim vroeg wat hij een handige tijd vond om te vertrekken deed hij waar hij goed in is. Hij stelde een wedervraag. Toen ik aangaf rond een uur of 12 te willen vertrekken volgde de volgende wedervraag. Zijn we dan niet te laat thuis? Oké, het maakt je niks uit, maar je gaat liever vanmorgen?! Ik zocht op internet naar de openingstijden en dan konden we toch echt beter meteen om 10.15 uur de baan op gaan. Prima, over een half uur in de auto dus. Liv en Rev moesten even schakelen.

En zo zijn we dus ondanks de mooie verhalen op deze blog ook een heel gewoon gezin. Dat moppert op elkaar en discussieert met elkaar. Maar aan het einde van de dag toch weer mooie herinneringen heeft gemaakt. Want dat vinden we allebei na 19 jaren samen nog steeds het allerbelangrijkste, mooie momenten sparen!

En hopelijk sparen we nog heel lang samen door!

Have a nice day!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *