Kinderen voor kinderen bracht in 2012 het liedje Gympentic uit. Het liedje start als volgt:

Ik, ik, ik! Ik heb een gympentic
Ik heb ze echt in elke kleur
Ik heb meteen een goed humeur
Als ik mijn veters strik

En zo werkt dat hier in huis ook! Blijkbaar krijgen Huisingaatjes (en niet alleen de Huisingaatjes die hier in huis wonen) een goed humeur van een mooi paar gympen.

Dat wist ik natuurlijk al wel toen ik verkering kreeg met Tim. In de herfstvakantie gingen we jaren achter elkaar met onze korfbalvrienden met de trein naar Amsterdam voor nieuwe zaalschoenen. Je moest er voor naar de grote stad, want daar hadden ze de bijzondere schoenen.

Tegenwoordig werkt dat natuurlijk anders. Internet maakt het een stuk makkelijker, of toch niet. De keuze is reuze! Met 3 korfballende huisgenoten krijg ik regelmatig een scherm met schoen te zien met de vraag wat ik ervan vind. Er wordt gekeken naar merk, kleur, hoogte en nog veel meer waar ik geen verstand van heb. Eigenlijk telt mijn mening dan ook niet, het is veel belangrijker wat Tim ervan vindt.

Tim heeft dus zijn tic voor mooie schoenen overgebracht aan onze kinderen. En die kinderen hoeven niet eens te wachten op de herfstvakantie. Tim had namelijk verjaardagskorting bij de Nikeshop en dus moest het zondagavond opeens gebeuren. Er werd even goed de tijd voor genomen, maar de bestelling werd gelukkig toch nog voor bedtijd geplaatst.

Allebei een paar Jordans. Dat wist ik al voordat ze begonnen met zoeken, maar blijkbaar moet je toch ook gewoon de andere merken bekijken. Naast dat ze de gympentic gemeen hebben, zijn ze hier ook allemaal fan van basketbal-legende Michael Jordan. Schoenen, sokken, petten, tassen, telefoonhoesjes, posters en als lievelingsgetal 23. Nog een paar Jordan schoenen kon er dus ook prima bij!

Dinsdag kwamen de schoenen binnen. Liv was als eerste thuis. De sportsokken werden meteen gehaald en de schoenen werden gepast en nauwkeurig bekeken. Uiteraard werden er foto’s gemaakt en verstuurd. Ze stuurde ook nog even een foto naar Rev met de doos met zijn schoenen, die had meteen zin om naar huis te gaan. Ook hij deed ze meteen aan en ook niet meer uit. Je kunt prima huiswerk maken met je zaalschoenen aan. Dat zorgt namelijk voor een goed humeur!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *