Vorige week attendeerde ik iemand op het feit dat zij een oorbel verloren was. Ze had namelijk een erg leuke oorbel in, maar miste er één.

Dat had ik toch even helemaal mis. Het hoorde zo. Het is hetzelfde als Lorena uit GTST. Uhm… wie?

Bekijk de afbeelding op ware grootte

Ik kijk al sinds het verlaten van de puberteit geen Goede tijden Slechte tijden meer. De echte diehard spelers ken ik waarschijnlijk nog. Nina is bij mij echter nog steeds het kleine dochtertje van Ludo en Janine, maar na wat googlen zag ik dat ze niet echt klein meer is en ook slechts één oorbel draagt.

Nu begrijp ik heel goed dat meiden tussen de 10 en (noem eens wat) 16 jaar zich proberen te identificeren met dit soort "bekende" soappies. Ik begrijp ook dat de winkeliers hier graag in mee gaan, maar er gaat naar mijn idee een beetje te veel in mee.

Tijdens het tochtje over de braderie gisteren had zeker één op de 10 mensen van het vrouwelijk geslacht zo'n oorbel in. En bij elk kraampje waar maar iets verkocht werd wat te maken had met sieraden verkochten ze enkele oorbellen met bloem.

Je begrijpt vast dat ik er niet één gekocht heb… en ook geen twee.

Toen 's middags mijn nichtje kwam eten zag ik dat ook zij geslaagd was bij het uitzoeken van die ene oorbel. Het stond haar leuk, erg leuk zelfs. En zo kwam ik tot de conclusie dat GTST een mooie trend heeft neergezet. Dat ik die trend best leuk vind bij jonge meiden, maar het geen gezicht vind bij kleine meisjes en al helemaal niet bij volwassen vrouwen. Ik weet dat dit niet echt een compliment is voor de vrouwen die het wel dragen, maar we kunnen nou eenmaal niet allemaal hetzelfde leuk vinden…

Dan zaten jullie nu allemaal in een zandkleurig jurkje tot op de knie met een wit shirt en witte legging achter de computer…

Houd je nou wel van de stijl van Lorena?! Dan vond ik tijdens het zoeken de perfecte pagina voor jou. Klik op de stijl van Lorena. Dus houd het vrouwelijk en sexy met rustige kleuren. Kies dus niet voor wijd zittende kleding en lange rokken. Verkies schoentjes met een hak boven de platte schoen en draag vooral een heupriem! Succes!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *