Heerlijk hè, vakantie? Of is het voor jou nog niet zover?

Hier begon de dag goed. Twee vrolijke kinderen aten heerlijk hun broodje jam. Daarna gingen ze allebei opgetogen naar het kinderdagverblijf. Vandaag zou er wat voor mama's verjaardag gemaakt worden….

Mama reed daarna door naar Dalen. Daar liet ik mij een heerlijk zwembadkapsel aan meten. Je weet wel niet fohnen, maar gewoon, hup achter de oren ermee!

Terug nog even wat planten gehaald. En thuis meteen de tuin opgevrolijkt, ik werd er zelf ook vrolijk van.

Vrolijk haalde ik de kinderen op. Heel stiekem werden de gemaakte cadeautjes meegegeven. Thuis snel verstoppen.

Liv bleef beneden toen ik Rev naar bed bracht. Toen ik weer beneden kwam lag ze al heerlijk op de bank te rusten. "Ik heb zelf mijn doekie en speen even gepakt, mag wel toch? TUURLIJK!

Ik begon met het maken van de lasagne. Toen ik weer opkeek lag Liv al te slapen. Van de lasagne rolde ik zo over in het strijkgoed. En toen dat klaar was waren mijn twee slaapkoppen nog steeds in diepe rust. Dus kon ik ook even heerlijk op de bank.

Toen Liv en Rev allebei wakker waren hebben we heerlijk samen banaan en aardbeitjes gegeten. En daarna opweg naar de speeltuin. Daar heerlijk gespeeld en gezeten. Niet vlug, vlug, één keertje snel van de glijbaan, maar gewoon nog een keer en nog een keer. Toen we er alle drie klaar mee waren liepen we naar huis.

En toen we bijna thuis waren schrok Liv van een stel keffende hondjes. Ze schrok zelfs zo erg dat ze struikelde. Veel bloed, dikke tranen en dit is het resultaat:

Nicolle juli 2010 082
Nicolle juli 2010 081 
Ik heb haar maar niet in de spiegel laten kijken. Dat het haar pijn doet hoef ik vast niet te vertellen. En hoe ze nu haar best ook doet, zo vrolijk als vanmorgen en het begin van de middag lukt gewoon even niet meer. Wie weet morgen weer?!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *