Wij hebben een grote familie. Zowel van mijn vaders kant als van mijn moeders kant zijn we met veel. De meeste ooms, tantes, neefjes, nichtjes en achterneefjes en nichtjes wonen bij ons in de buurt. Zo dicht bij elkaar wonen heeft naar ons idee vooral veel voordelen. Zo komt er geregeld iemand op de koffie of thee en zitten we eigenlijk nooit om oppas verlegen.

Wat o0k een bijkomend voordeel is is dat we met onze familie van alle markten thuis zijn. Bouwvakers, mensen met een financixebl inzicht, mensen in de zorg, bij de gemeente en ga zo maar door.

Zo kwam vandaag de schilder uit de familie bij ons om de maten op te meten van de glasplaat die achter het fornuis moet komen. Hij gaat wat moois en praktisch voor ons bestellen.

En ook hadden we vandaag bezoek van de pedicure onder ons. Mij nicht (ze blijft altijd 3 dagen ouder dan ik) heeft naast haar gewone baan een opleiding tot pedicure afgerond. Zo af en toe komt ze onze voeten even opfrissen. Zo ook vandaag!

Dit keer was het overigens een bijzondere keer. Het zou de eerste keer zijn dat onze nicht in haar witte pakje, met handschoentjes en mondkapje Liv ook zou behandelen. Liv wilde het hxe9xe9l erg graag, maar vond het ook hxe9xe9l erg spannend. Achteraf viel het natuurlijk heel erg mee en zien al onze voeten er weer tip top uit.

2011-05-29 Maria 
En terwijl de anderen behandeld werden stonden Liv en ik in de keuken om wat lekkers te maken voor in de pauze!

2011-05-29 Maria1 
Het was een heerlijke zondag!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *