Als web-log schrijfster ben ik ook een web-log volger. Ik vind het net zo leuk als jullie om het leven van een ander te volgen. Ik volg daarom een handjevol web-logs.

Op de weblog van Yukiko (die ik inmiddes twee jaar volg) las ik over de verschillende rages voor kinderen. Zij schreef dat ze eigenlijk hier niet in mee wilde gaan, maar er toch stiekem ergens bij het kopen toch rekening mee hield.

Nu zijn Liv en Rev gelukkig nog te klein om zich met deze rages bezig te houden, maar toch sla ik de bonkies, juichbandjes en de "noem het maar op" niet af. Ik neem altijd alles aan en vind er wel een goed doel voor.

Het goede doel zijn dit keer meerdere doelen geworden, namelijk de kinderen van Yukiko. Na wat over en weer reageren op elkaar, kwamen we tot de conclusie dat ik ze echt niet naar haar toe zou brengen ook al is het maar een kwartiertje rijden en dat zij ze ook niet zou komen halen. Er was wel een simpelere manier, familie van haar werkt hier vlak bij en daar zou ik het kunnen brengen….

En dat ga ik dus doen. Als ik morgen tussen het tassen inpakken (mama, Aïsha, Liv, Rev en ik gaan een weekendje weg) nog een beetje tijd over heb ga ik het langsbrengen en anders wordt het begin volgende week. Om "jullie" alvast nieuwsgierig te maken….

Nieuwe camera 038
Nieuwe camera 040

Bij iedere â‚¬5 die je besteed bij de Hema, mijn favoriete winkel, krijg je een bonkie. Op de verpakkingen zitten ook nog spaarzegels, drie zegels kun je inruilen voor een sleutelhanger. Ik vind ze echt vreselijk lelijk, toch heb ik er een stuk of tien voor Liv in een bakje gedaan. De rest zit in bovenstaand cadeautje… niet tellen hoeveel het er zijn hoor…
   

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *