Liv? Wil je de wasmand met handdoeken even naar mama toeschuiven?

Ik wil ze ook wel opvouwen hoor! Dat kan ik wel!

En daar begon mevrouw te vouwen. Ik stond er versteld van hoe ze het kunstje van me had afgekeken. Het was me nooit opgevallen dat ze me geobserveerd had, maar aan haar techniek te zien had ze dat zeker. Ze deed het in opperste concentratie en het resultaat was ook best aardig. Het stapelen van de opgevouwde handdoeken bleek een moeilijkere klus en daardoor werd het toch nog een beetje een rommelig geheel. Ik kon het echter niet over mijn hart verkrijgen om het overnieuw te doen.

Er zit niets anders op dan even aan te kijken tegen een slordige stapel handdoeken. Maar wel een stapel met veel inzet gemaakt… (eventueel zouden we ook nog een paar keer vaker per dag kunnen gaan douchen…)

2011-06-19 juni 2011 nicolle 

Juni 2011 nicolle 043
 

Juni 2011 nicolle 051
 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *