Is het nu 7 of 8 maanden geleden?

Even tellen… januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus = 8 dus!

8 maanden die zomaar verder zijn gegaan. De eerste maanden veel, heel veel gehuild. Nu 8 maanden later zijn mijn tranen vaak op. Ik voel mij verdrietig, maar kan niet meer huilen. Waar ik anders huilde om films, documentaires en zielige liedjes ben ik nu gewoon stil.

Je zet je emoties uit, sluit je af voor bepaalde dingen en houdt op sommige momenten wijselijk je mond. Ze zeggen wel eens dat je wordt getekend door het leven… Dat klopt want van zoveel verdriet word je een ander mens. Hoe graag ik ook de spontane, vrolijke, altijd goed gehumeurde Nicolle wil zijn, het kan niet altijd. Het lukt mij soms gewoon niet. Waarom niet? Omdat ik een enorm gemis bij mij draag die ik een paar keer op een dag moet weg slikken, en tijdens dat slikken kan ik nou eenmaal niet lachen.

Of het ooit weer terug komt… Ik weet het niet… Ik wacht het maar rustig af. En tot die tijd leef ik mijn en ons leven en probeer er maar het beste van te maken. Want zoals iedereen zegt; "hij zou het zo gewild hebben"! Al vraag ik mij dat af, want volgens mij zou ik hier van papa best verdrietig van mogen zijn.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 maanden voorbij… PAPA, je bent nog steeds de BESTE voor mij!

Je houdt misschien ook van...

11 Reacties

 1. Hoi lieverd,

  Ik zou niet zonder muziek kunnen en inderdaad, als ik verdrietig ben kan ik troost vinden in mooie gevoelige nummers en als ik vrolijk ben zing ik keihard mee met snelle vrolijke nummers. Ik heb net eens even op google zitten kijken mischien heb je hier iets aan.
  http://web.lohues.nl/dlohues/index2.php
  Dikke kus vanuit Amsterdam!!

 2. Wat fijn dat je je troost kunt vinden in muziek. Ik dowload muziek altijd bij lime wire. Misschien dat je daar wat mee kunt?

 3. He Laiverds!
  Hij staat op you tube.
  Heb op google lohues baat bij muziek ingetoetst en stond direkt bovenaan.
  Hoop dat je hier wat aan hebt.
  Dikke kus voor jullie!

 4. Oepsie!
  Zie nu idd dat je dat nummer niet zoekt.
  Is het niet angst is mar veur eben spiet is veur altied?
  Hoop dat dit m is!
  Liefs

 5. Zondag nadat ik jullie sprak en terug liep naar de bank kwam hetzelfde nummer van de Killers ook voorbij. Toeval bestaat niet zeggen ze….Groeten uit Nijeveen-city

 6. Vraag A&J maar eens, dat zijn (bijna) echte DL fans! Jikke is ook naar DL geweest, mischien weet, of herkent zij het? XX RBDC

 7. @ Daniel… klopt inderdaad, ik vond het wel fijn hoor en dat kan inderdaad geen toeval zijn!

  @de rest… we weten inmiddels wanneer de ceedee uitkomt en luisteren hem dan gewoon helemaal, komen we hem vast tegen.

 8. Hoi meissie,
  Ik zat je ssite even weer te lezen en kwam toen je stukkie over Daniel lohues tegen.Baat bij muziek heb ik bij mij op hyves staan.Het komt van de cd Allenig 111.Daar zal ook het liedje over afscheid wel op staan.Je kunt bij bol.com de cd met korte tracks afluisteren.Misschien dat je de cd ook wel kunt downloaden.Mocht je hier belangstelling voor hebben laat maar effe weten dan vraag ik HANS er even naar.Hij is meestal wel goed op de hoogte van dit soort dingen. hey dikke kus van ons en tot binnenkort

 9. zomaar even een dikke knuffel en kus voor jullie.

  veel liefs sebas lianne
  joyce en denise

 10. K wil even laten weten dat ik je blog altijd lees en aan jullie denk. Dikke kusssss

 11. Hey lieverts
  Ik lees altijd je weblog en vind het weer prachtig hoe jij je gevoelens de vrije loop laat gaan op de site en knap leef je uit nicolle ook al is het zo zwaar en moeilijk we weten het allemaal dat jullie en wij Rijk altijd zullen missen je vader komt niet meer bij ons maar wij komen wel bij hem hoor daar blijf ik in geloven
  prettig weekend en dikke knuffel van ons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.