Nog geen twee weken geleden schreef ik "een moeilijk verhaal over vrienden" het eerste deel. In deze log lees je het vervolg want…

Vanavond gaat mijn moeder met haar vriendin naar het theater. Er is een extra voorstelling van Daniel Lohues in het theater bij ons in de stad. Hij sluit op deze avond ook nog eens zijn theaterseizoen af.

Toen ik hoorde dat er een extra voorstelling kwam dacht ik meteen, daar ga ik mama mee naar toe nemen. Vorig jaar was ze er met tante Jeannette heen geweest en was er dat ene liedje dat haar zo aansprak. Mama kreeg van een vriendin de ceedee waarop dat ontroerende liedje staat ( klik hier om het verhaal dat ik toen schreef terug te lezen ).  Deze vriendin was mij ook net voor om haar mee te nemen naar de extra voorstelling. Mama gaat dus vanavond met Jikke naar de Voorveghter.

Dat mama al heen zou gaan was natuurlijk erg leuk voor haar, maar dat ik niet heen zou gaan was wat minder leuk. Ik ben er nog nooit geweest en heb geen idee of ik als niet dialect sprekende het ook wel leuk ga vinden, maar ik ben erg nieuwsgierig geworden. Ik had dus wel zin in dit uitstapje. Het feit dat Tim moest werken en Aïsha het echt niet leuk lijkt, dus wel wil oppassen lag nog steeds op tafel.

Gelukkig hadden vrienden van papa en mama (die ik ook weer niet zie als alleen vrienden van papa en mama of kennissen of, ach ja dat moeilijke verhaal weer) ook zin om te gaan en stelden voor om samen te gaan. Ook papa's zusje en haar vriend/man  (wat niet alleen papa's zwager was, maar ook een vriend en weer vrienden van die vrienden) gaan mee. En zo komt het dus dat mama vanavond met Jikke op een andere rij zit als ik met Rudy en Birgit en Sander en Arriët. Maar we kijken allemaal naar dezelfde voorstelling en drinken vast ook in de pauze en na afloop allemaal samen een borrel of cola light.

Het blijft een ingewikkeld verhaal… Snappen jullie het nog?

Dan ook nog een foto van Liv met een vriend van papa, dat nu ook…. je begrijpt het al?!

Juni 2010 nicolle 234 Liv en Rudy.

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *