Daar kwamen ze thuis met 2 zakken chupa chup lolly’s. Het was september 2015 en Liv, Rev en Tim hadden de lolly’s maar met 1 reden gekocht. Je kon wat winnen! Dat ze niet van lolly’s hielden was helemaal niet belangrijk. Ik had er zo mijn bedenkingen bij, zit je dan met 2 zakken lolly’s en hoe groot is de kans dat je wint?

Dat had ik toch echt even verkeerd ingeschat!

Het was achteraf gezien een hele goede keuze om de lolly’s te kopen en een gokje te wagen, want ze hebben het longboard heel veel gebruikt. Eerst vooral om mee te stunten, met een touw achter de fiets hangen zittend op het longboard. Later kreeg vooral Liv de smaak te pakken en ging ze op het longboard mee als we gingen wandelen of fietsen. Het longboard ging zelfs mee op vakantie!

En na 7 jaar kwam toch ook de wens voor een nieuw board. Liv vroeg er 1 voor haar verjaardag. Ze deed haar research op internet en vond de mooiste en duurste exemplaren. Gelukkig wisten wij dat de winkel in Deventer die wakeboards verkoopt ook longboards heeft staan. In deze winkel hadden ze een ruime keuze en ook de mogelijkheid om ze even te proberen. Liv zocht er in de herfstvakantie haar nieuwe longboard uit.

En nu ook zij positief is getest op Corona is het longboard een uitkomst. ’s Avonds als het lekker donker is stap ik op mijn fiets en volgt zij op haar longboard. We gaan te hard om iemand te spreken en ze is toch even lekker buiten en in beweging. En na een lekker tochtje op het longboard val je zoveel lekkerder in slaap. Nog even volhouden Liv, je bent er bijna!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *