Vorige week vrijdag zijn Tim en ik heerlijk samen uit eten geweest. Goede gesprekken voeren is niet echt aan ons besteed maar tijdens dit etentje lukte het aardig. We hadden het over koetjes en kalfjes maar ook over relaties, de opvoeding van Liv, haar toekomstige broertje of zusje en waar we wel of juist niet tevreden over zijn in ons leven. Jaja dat is best een serieus gesprek!

Nu moet ik alleen iets recht zetten!

Tijdens het laatste onderwerp vertelde ik dat ik soms wat tijd voor mezelf mis. Dat je iets hebt dat echt van jou is en dat niemand je afpakt. Dat alles dan gewoon doorgaat en je met een gerust hart weg kan gaan. Gewoon even lekker weg af en toe. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben super gek met Liv, maar soms is het zo lekker om alleen aan jezelf te hoeven denken. Tim traint twee keer in de week, speelt op zaterdag een wedstrijd en gaat op zondagochtend altijd mountainbiken. Hij hoeft niet na te denken over oppas, want Nicolle is er toch.

Vandaag dacht ik hier nog eens aan terug. Ik keek terug op de afgelopen weken en vooruit op wat komen gaat. En wat schetst mijn verbazing… Eigenlijk heb ik veel leuke dingen gedaan en staan er nog veel op het programma. Ook dingen zonder Liv. Ik regel dan wel zelf de oppas, maar dat doe ik dan ook graag. Als Liv op haar plek is kan ik gerust weg gegaan.

Dus Tim: Sorry, ik mag niet klagen!

Nieuwsgierig… Een terugblik en vooruitzicht!

  • 9 november; concert N.E.R.D. in Amsterdam met Bas Wilma en Tim.
  • 14 november: uiteten met Tim.
  • 16 november; high tea met Aïsha.
  • 28 november: concert Guus Meeuwis met Aïsha.
  • 6 december: Musical Tarzan met mama, Aïsha en tante Jeannette.

En dan vergeten we al die keren dat Liv wel bij mij is en we lekker met oma of Aïsha een broodje eten bij de Hema, la place of bakker Bart. Dat mijn moeder en Aïsha mij en Liv geregeld gezeldschap houden als Tim aan het werk of sporten is. Dat we op een hele gewone donderdag de hele middag op bank zitten thee te drinken met 4 meiden (3 slapende kinderen maken dit mogelijk). Dat Aniek Liv nog wel eens een keertje ophaalt zodat ik even mijn handen vrij heb.

Er zijn mensen die het veel slechter hebben getroffen.

Dus Nicolle, wat zeur je nou, je hebt een goed …. dus een goed leven!!!

Vandaag lekker weer om de hele dag binnen te zitten:

Sneeuw_002 Sneeuw_001

Of op zolder achter de computer een logje te schrijven en de was weg te werken terwijl Liv heerlijk speelt of muziek? maakt op de kleine "piano".

Sneeuw_2

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *