Hé het is dinsdag… heeft Nicolle toch geschreven. Ik hoor je denken, ze werkt toch aan het begin van de week, dan komt ze toch aan schrijven niet toe?

Klopt! Deze week was ik natuurlijk maandag vrij, dus moest ik alleen vandaag en morgen mijn 21 kinderen "vermaken".

Vanmorgen al om kwart over 7 naar school gegaan, zodat ik mooi optijd naar huis kon. Dat kwam achter af gezien mooi uit, want Tim is niet fit en droeg Liv en Rev tegen half 5 graag aan mij over.  We aten laat, zo’n overschotel moet maar liefst 45 minuten in de oven…..

Toen we na het eten thuis kwamen was het al 19 uur en kon Rev bijna meteen naar bed. Helaas was meneer na ruim een half uur slapen zijn bed alweer zat en zette het op een huilen. Gelukkig kreeg ik hem vrij makkelijk weer in slaap.

Mijn voor (lees: moeder) gevoel vertelde mij dat ik beter optijd naar bed kon gaan. Ik maakte de slapende Tim wakker en droeg hem naar boven (onee sorry, grote fantasie), hij slenterde achter mij aan naar boven. Om 22uur lag ik heerlijk in bed en viel al snel in slaap.

Maar helaas om 23.45 uur werd ik wakker van Rev zijn gehuil. Wat is dat jongetje zijn bed vaak zat zeg. Hoe graag ik er in lig, zo graag wil hij eruit. Ik heb hem even laten huilen. Helaas is twee kinderen rond middernacht wakker nog erger dan één, dus kreeg meneer zijn zin en mocht mee naar beneden.

Terwijl Rev in de box zat te spelen, las ik de Hardenberg.nu (lees ik anders nooit, ik weet weer waarom) en smeerde ik alvast ons brood voor morgen. Voor de nieuwsgierigen: 4 met kipfilet voor mij zelf, 1tje met pasta, dubbel zonder korstjes voor Liv en 1 met jam, met korstjes (wie weet leert hij fluiten, kan hij dat doen inplaats van huilen, klinkt vast beter om 12 uur ’s nachts) voor Rev.

Om half 1 heb ik Rev weer in bed gelegd. Hij wilde even protesteren, maar ik protesteerde terug zodat hij onder het genot van een beetje gejammer in slaap is gevallen. Ondertussen ben ik (klaarwakker) op/achter de computer gegaan. Even de mail lezen, wat web-logjes bij langs en ach laat ik jullie ook eens verrassen met een logje op dinsdag…. onee woensdag inmiddels!

Ik kruip er nu maar weer in. Hoop dat ik de komende 5 uur door mag slapen. Zet hem op Rev!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *