Over of Liv en Rev verwend zijn zou je kunnen discussieren. Dat ze regelmatig wat krijgen is een feit.

Wanneer we naar de stad zijn geweest komen ze vaker met iets nieuws thuis dan dat ze niets gekregen hebben. Meestal ben ik niet degene die gever is. En toch krijgen ze ook van mij nog wel eens wat.

Liv en Rev zijn gelukkig nog altijd erg blij met kleine dingen. Het probleem zit hem vaak in het kiezen, maar ook dat houd ik vaak in de hand om niets of maar twee dingen te kiezen aan te bieden.

Zo kreeg Liv tijdens onze reis naar Oostenrijk de eerste Disney puzzel. Een klein doosje met 35 puzzelstukjes erin. Liv puzzelt graag en 35 stukjes zijn niet te makkelijk, maar wel ook in haar ééntje goed te doen.

Wanneer er eventjes rust ingebouwd moet worden is een puzzel een mooi kalmeermiddel. Deze week kreeg ze van haar tanti een tweede puzzeltje uit de reeks. En maakte zij de puzzel terwijl wij een lekker bakkie koffie/thee bij ’t Klepperhuus dronken.

Zaterdag liepen wij wederom in de stad en hadden Liv en Rev hun eigen portomoneetje. Er zat bij beide niet veel geld in, maar dat was ook niet nodig. Liv wilde heel graag nog een Disney puzzel en die kostte maar 1.99 bij de Zeeman. Ook Rev, die het puzzelen met 35 stukjes nog niet zo onder de knie heeft, koos voor een puzzeltje. Natuurlijk geen prinsessen, zeemeermin of Peter Pan puzzel, maar de politieauto van Cars.

En zo is het bij vlagen enorm rustig hier in huis omdat er geconcentreerd gepuzzeld wordt.

Liv heeft nu 3 van de 6 puzzeltjes. Natuurlijk wil ze ze graag allemaal. Het is alleen niet altijd feest hier in huis. En toch begrijp ik goed dat ze de anderen ook graag wil hebben. Ik heb dus maar met haar afgesproken dat ze er één kan verdienen. Volgend weekend 2 keer slapen totdat de 8 vooraan staat levert al zo’n mooie puzzel op. Ik hoop dat het haar lukt! Dan haar broertje nog…

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *