2011-01 (jan)1 
En jeetje mina… wat was ik trots! Ze kwam zomaar thuis van de Speeldoos met twee verftekeningen, een poppetje dat papa voorstelde en één was "duidelijk" tanti. Ik had haar het nog nooit zien tekenen dus geloofde eigenlijk niet dat ze het alleen gemaakt had. Ze bleef alleen stellig roepen dat ze dat heus wel kan HOOR! Toen heb ik haar dit papier maar gegeven en gevraagd of ze het dan nog een keertje wilde doen. Maar natuurlijk… en zie hier het resultaat! Geen idee of dit gewoon is voor een meisje van 3 jaar en 3 maanden. Voor ons is het in ieder geval héél bijzonder. Ik ben dan ook bijzonder TROTS!

Liv: Mama?! Trots is dat je het knap van mij vindt hè?

Ik: Heel knap zelfs!

…is een initiatief van Daan en Roos,geinspireerd op Jill's "Today I Saw"

Je houdt misschien ook van...

7 Reacties

 1. hihi, grappig treintje! Lekker zo'n zondag! een beetje aankeuvelen, een bezoekje hier en daar, heerlijk!

 2. het is ook een hele mooie tekening om trots op te zijn!!

 3. Prachtig! Helemaal geweldig!
  Een super super mooie tekening.

 4. Leuk zeg!!!
  Lotte is ook al druk met ons hele gezin te tekenen. Erg herkenbaar dus.

 5. wat lief en mooi
  inlijsten!

 6. Wat een mooie tekening zeg! Zoon van 3 jaar en 5 maanden tekent nog niet figuratief 😉 Haha! En duurt ook nog wel even, denk ik zo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.